3 motive pentru care din biroul tau nu ar trebui sa lipseasca o tabla magnetica

Tabla magnetica este un accesoriu foarte important in orice birou. Pe suprafata tablei magnetice se pot scrie informatii si pot fi lipite obiecte magnetice, fiind o alegere potrivita a reprezentantilor companiilor care doresc sa le usureze munca angajatilor si sa ii stimuleze oarecum sa aiba rezultate mai bune la serviciu.

Tabla clasica nu mai este o optiune valabila nici in scoli si licee, cu atat mai putin in birouri sau in sali de conferinta. Tabla magnetica este usor de utilizat, de intretinut, necesita intr-adevar instrumente speciale de scris si de sters, insa avantajele folosirii sunt numeroase si demne de luat in considerare. Indiferent de marca, tabla magnetica trebuie sa fie de buna calitate pentru a putea fi folosita la capacitate maxima.

O tabla magnetica este foarte utila
Intr-adevar, tablele magnetice sunt extrem de utile in birouri si in salile de cursuri din scoli, licee si facultati. Pe tabla magnetica managerii pot scrie responsabilitatile pe care angajatii trebuie sa le indeplineasca de urgenta in aceeasi zi sau in urmatoarele zile, precum si data si ora organizarii unei sedinte sau a unui consiliu. De asemenea, nicio prezentare nu se poate realiza fara o expunere clara a ideilor, de aceea aceste dispozitive populare sunt folosite in cladiri de birouri, in institutii de invatamant si in alte locuri unde este necesara expunerea in mod concis a unei serii de chestiuni.

Tabla magnetica este foarte utila pentru ca este esentiala nu numai pentru prezentarile din sedintele de la birou, ci si pentru ca angajatii si managerii sa scrie diverse informatii care trebuie luate la cunostinta de tot personalul.

Tablele magnetice au si rol estetic
Un alt avantaj pe care il prezinta aceste table este cel estetic. Un birou sau o sala de conferinte nu este completa fara o astfel de tabla magnetica, ce reprezinta nu numai o solutie foarte eleganta, ci si o solutie estetica, ce denota profesionalism. Chiar si in cazul in care reprezentantii companiilor opteaza pentru o tabla simpla de diferite dimensiuni, aceasta va da un caracter profesional biroului. Astfel, informatiile vor fi mult mai usor de notat si de observat, angajatii se vor simti apreciati si importanti si vor sti care sunt task-urile pe care trebuie sa le indeplineasca.
Calitatea si caracterul tablei magnetice sunt date de suprafata de scriere, care trebuie sa fie usoara si foarte rezistenta, de calitatea finisajelor, imbinarilor si sstemelor de prindere a foliei de protectie, precum si de pret.

Tablele magnetice sunt durabile
Garantia unei table magnetice din oferta companiei Absolut Office poate fi de 5 pana la 10 ani. O astfel de achizitie reprezinta de fapt o investitie pe o perioada indelungata. Calitatea materialelor reprezinta principalul motiv pentru care specialistii asigura o asemenea garantie indelungata. Pretul unei table magnetice cu o garantie de 10 ani este putin mai ridicat, insa, avand in vedere costurile mici de intretinere si de curatare, investitia initiala este recuperata.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *