Alegerea unui sistem home cinema potrivit

Un sistem home cinema este un echipament care permite vizualizarea de filme in confortul propriei locuinte la o calitate superioara, atat din punct de vedere al imaginii cat si al sunetului.

Un sistem home cinema este alcatuit, de regula, dintr-un DVD-player sau Blu-ray player care reda filme stocate pe unul dintre aceste medii si dintr-un sistem de boxe format dintr-un subwoofer şi mai multi sateliti. De obicei, sistemul de sunet al sistemului home cinema este de forma 2.1, 5.1 sau 7.1, ceea ce inseamnă ca este alcatuit din doi sateliti si un subwoofer, cinci sateliti si un subwoofer sau sapte sateliti si un subwoofer.

Exista doua tipuri de sistem home cinema: sisteme home cinema all-in-one si sisteme home cinema pe componente.

Sistemele home cinema all-in-one contin o cutie cu componente utile sistemului de cinema: dvd player sau blu-ray, sistem de sunet compus din sateliti si subwoofer, amplificator si cabluri. In situatia in care iti doresti un sistem home cinema pe componente ai mai multa libertate de alegere si le poti achizitiona pe fiecare in parte de la producatori diferiti.

Un sistem home cinema nu strica niciodata, mai ales daca esti un cinefil pasionat. Poti aduce experienta de la cinematograf la tine in casa printr-un astfel de sistem.

Sistemele de tip home cinema pot reda majoritatea formatelor audio si video, la o calitate deosebita, cu sunet 3D Surround, care vor iti vor pune in valoare cele mai bune efecte ale filmelor digitale.

Sistemele home cinema au fost dezvoltate avand ca scop principal simplificarea la maxim a experientei cinematografice de acasa. De la compatibilitate si instalare pana la calitatea imaginii si a sunetului, sistemele home cinema ofera o solutie de calitate, prietenoasa si usor de folosit.

Indiferent de producatorul de la care achizitionezi un sistem home cinema vei primi informatiile necesare astfel incat sa fie cat mai usor de instalat si de folosit. Totusi, s-ar putea ca, uneori, sa ai nevoie de asistenta suplimentara.

Este recomandat sa alegi intotdeauna un sistem home cinema de la un producator renumit cu referinte excelente pe partea de servicii de consiliere pentru clienti.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *