Am gasit pachete turistice la preturi bune

pachete-turisticeIti place sa calatoresti peste tot in lume, dar te-ai saturat sa tot cauti prin agentii de turism si intermediari vacante la preturi bune si in cele mai exotice locuri de pe pamant? Ce-ar fi daca ai avea un club privat de calatorii in care sa poti gasi cam tot ce ai nevoie si la preturi bune? Conceptul de club de calatorii nu este o noutate, el functioneaza peste tot in lume si presupune accesul la niste oferte personalizate, la pachete turistice forte bune la preturi mici, chiar gratuite daca atragi si membri in club, dar care sa si promoveze ideea clubului de calatorii. WorldVentures este o companie internationala care a ajuns si in tara noastra, ofera servicii de calitate si preturi fara o concurenta pentru destinatii de vacanta de lux, vanzarile directe in domeniul turismului asigura WorldVentures Romania o pozitie foarte importanta pe piata de profil.

Castigi bani usor cu WorldVentures Romania, parte a WorldVentures, inscrierea in program e simpla si atrage dupa sine o serie de avantaje pe care WorldVentures Romania le poate garanta. Platforma online si aplicatia de mobil sunt perfecte pentru rezervari si cumparari bilete avion, achizitionare de pachete de vacanta la cele mai bune preturi. Daca gasiti preturi mai bune la pachetele turistice vi se returneaza sumele in proportie de 150%, garantata de WorldVentures. Se poate castiga destul de bine din acest tip de afacere, trainingul este asigurat de specialisti in domeniul MLM, colaborarea cu furnizori de top si hoteluri renumite in tarile membre fiind doar cateva dintre avantajele acestui tip de colaborare. Campania celor de la WorldVentures poate avea efecte benefice si la nivel local sau national, se pot dezvolta programe culturale puternice si spiritul antreprenorial.

Prin cel mai avansat program de loializare prin intermediul aplicatiei mobile DreamTrips compania este mai aproape de clienti si de colaboratori oferind experiente de neuitat si calitate la cele mai inalte standarde, adaptata noilor evolutii din domeniul turismului si al tehnologiilor. In functie de implicare si de modul in care isi construieste fiecare colaborator reteaua sa de parteneri de promovare sumele castigate lunar pot fi destul de mari, se pot primi pachete turistice gratuite pentru o promovare exemplara si bani sau reduceri la anumite tipuri de pachete. Daca va place ideea puteti sa vedeti cam cum functioneaza si sa aflati si parerea celor care au infiintat-o pe site-ul oficial disponibil in limba engleza.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *