Autocolantele auto, promovare moderna si eficienta cu niste costuri minime

Mai toata lumea are astazi o masina, parcurile auto sunt din ce in ce mai mari asa ca nu ne surprinde faptul ca tot mai multe branduri aleg sa se promoveze cu ajutorul lor. Promovarea pe masini se poate face intr-un mod simplu si eficient prin aplicarea unui autocolant pe partile laterale sau la spatele masinii. Autocolantele auto sunt imposibil de ratatat, brandul se promoveaza mai usor pentru ca participantii la trafic stau adeseori la stop si sunt nevoiti sa le priveasca. Usor de aplicat si reaplicat autocolantele pot avea diverse tipuri de texturi, sunt din materiale rezistente la intemperii, nu aveti nevoie de prea multe cunostinte pentru a aplica singuri un autocolant auto, foliile speciale fac posibila aplicarea in doar cateva minute.

Cu un auto colant pentru masini nu numai ca veti promova afacerea rapid, dar veti avea si o expunere foarte mare, veti ajunge mai rapid la publicul tinta si veti livra mesajul publicitar celor care chiar au nevoie de serviciile dvs. Firmele care produc orice tip de autocolant le pot personaliza in functie de elementele de branding si de nevoile clientilor, pretul lor este mai mic decat al altor metode de promovare, eficienta e sporita indiferent de anotimp. Daca vreti sa comandati un autocolant auto de calitate e bine sa alegeti firme cu experienta si cu un portofoliu cat mai bogat pentru a avea un mijloc de promovare adecvat afacerii dvs.

Headprint este o astfel de firma, experienta de peste 10 ani si numarul mare de  modele de auto colant propuse recomandu-i pentru cele mai simple si eficiente metode de promovare de pe piata. Autocolantele printate au calitate foto 1440 DPI, sunt laminate sau lucioase si sunt decupate cu tehnici speciale cutter-plotter, avand grafica si dimensiuni variate. Cu un autocolant puteti face orice fel de colantare auto, grosimea autocolantelor pentru colantare auto este de 70 microni avand o flexibilitate mare si o aplicare rapida chiar si pe suprafete curbate.

Adezivul polimeric pus la dispozitie la un colant auto de la HeadPrint, folia de laminare cu protectie UV, durabilitatea mare, iata doar cateva motive pentru a comanda online autocolantele Headprint. Colantarea se face cu folie autocolanta de caliatte, geamurile sunt acoperite cu window graphics, fara a bloca vizibilitatea din interior. Colantarea auto poate fi facuta de catre un specialist, preturile pentru autocolante se calculeaza rapid, direct pe site, prin intermediul calculatorului online. Reducerea de 10% la comenzi online si transportul gratuit la comenzi peste 500 de ron sunt alte motive importante pentru a comanda urmatoarele autocolante de la Headprint.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *