Bijuterii la birou. Cat de mut e prea mult?

Cat de importante sunt tinutele pentru birou este un subiect foarte intens dezbatut, iar stilistii vin cu solutii dintre cele mai atractive in acest sens. Insa cat de potrivit este sa purtam bijuterii la serviciu, cat de important este ca tinutele sa fie accesorizate corect si cum adaptam accesoriile perfect atat la programul zilei cat si la tinuta? Sunt cateva intrebari la care vom incerca sa gasim raspunsuri.

Pentru majoritatea locurilor de munca a purta la birou altceva decat o bratara subtire si niste cercei decenti (nu opulenti si nu foarte mari) inca este considerat nepotrvit. Insa exista si cateva variante astfel incat o femeie care isi doreste sa straluceasca si la birou sa o poata face. O zi obisnuita la birou inseamna tinute office, simple si corect croite, care reusesc sa o puna in valoare pe cea care le poarta, fara sa epateze. La astfel de tinute este esential sa intelegem ca nu putem asorta bijuterii masive, care de altfel nici nu isi au locul la birou. Putem, de pilda, opta pentru o pereche de cercei simpli, din pietre semipretioase sau cristale, si pentru un inel asortat. Daca ne rezumam la a purta un ceas la mana, asortat cu tinuta este suficient si nu mai este nevoie sa incarcam cu bratari inutile.

O sedinta cu superiorii este un moment in care in mod deosebit nu trebuie sa va remarcati prin prezenta, ci prin performanta. Nu incercati sa iesiti in evidenta caci nimeni nu va aprecia un colier stralucitor cand ati depasit deadline-ul pentru ultima lucrare, si in plus va fi considerata exagerata pentru ocazie.

Persoanele care lucreaza in domenii creative, in publicitate, in design, in galerii de arta, arhitecti sau orice alta meserie pe latura artistica, sunt fericitele care isi pot permite sa poarte in fiecare zi la birou si piese mai deosebite, insa atentie la moderatie, caci clientii trebuie sa fie atenti la dumneavoastra si la arta, nu la ceea ce purtati.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *