Care sunt avantajele unei promovari google adwords de calitate?

promovare-google-adwordsPublicitatea online este eficienta atat timp cat ai la indemana instrumente de calitate si rezultatele sunt cuantificabile, usor de urmarit. Plata per click este o metoda eficienta de publicitate online, un instrument care contribuie la atragerea unui trafic de calitate pe site si la o monetizare mai buna. Campaniile de promovare google adwords se incadreaza in acest tip de publicitate online si presupune afisarea de anunturi text in motorul de cautare sau de bannere in reteaua de continut Google.

Targetarea publicitatii platite pe Google este mai simpla, anunturile se afiseaza doar persoanelor care sunt interesate de domeniul respectiv, clientul plateste doar pentru cei care dau click pe anunt si ajung pe site-ul sau, rata de conversie se calculeaza mai simplu pentru ca oamenii care vor publicitate prin Google AdWords stiu exact cati vizitatori vor avea pe site in urma campaniei. Relevanta anunturilor pentru utilizatori aduce si scoruri AdWords mai mari, de unde si achizitia de trafic web mai ieftin. Anunturile din campaniile de promovare google adwords ajung la clienti in momentul de interes pentru acestia, chiar cand este in cautarea produselor sau a serviciilor oferite de clienti. Campaniile pot fi optimizate din perspectiva targetarii geografice, targetarii in functie de comportamentul audientei, optimizarea este facuta in timp real, in functie de ce rezultate se obtin. Oricand doreste clientul se poate activa sau pune pe pauza o campanie, distributia si afisarea anunturilor de promovare se poate face pe multiple platforme.

Pentru o campanie AdWords reusita aveti nevoie de un specialist in marketing online si o firma specializata in astfel de servicii care va sti daca anuntul text sau bannerul este relevant si atractiv pentru clientii companiei. El va avea grija sa seteze mereu cuvinte cheie noi, anunturile si URL-urile se schimba in permanenta pe parcursul campaniei pentru o eficienta cat mai mare.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *