Ce faci dupa o prima intalnire ratata?

Asa cum se intampla mai in toate domeniile prima data nu merge treaba foarte bine. In cazul intalnirilor prima data s-ar putea sa fie foarte ciudat pentru ambii parteneri, s-ar putea ca emotiile si stangaciile sa ruineze totul. De asemenea s-ar putea nici sa nu existe prima data pentru ca ambii parteneri au emotii prea mari si se tem de esec. Si ce faci cand prima intalnire este una ratata? Ai mai multe variante. Prima ar fi sa incerci sa mai ai inca o intalnire, pentru care sa te pregatesti foarte bine, din timp. Daca nu mai e posibila, treci la a doua varianta, incerci sa vezi ce nu a mers, cine a gresit si cu ce, discutiile pot face minuni.

Daca nici discutiile nu pot sa readuca dorinta unei intalniri mai ai o varianta, site-urile online cu anunturi matrimoniale postate de femei singure din Mures. Cu ce te ajuta? Simplu, poti discuta cat doresti cu fete si femei singure – anunturi matrimoniale si poti alege pe cea care este cea mai potrivita pentru o relatie de durata. Poti discuta si cu mai multe femei singure din Mures in paralel pentru a avea sanse mai mari sa se materializeze o relatie si in realitate. Prin Chat sau SMS comunicarea online este mult mai confortabila si mai placuta decat una fata in fata, poti scapa de trac, emotii greu de controlat, de stangacii si poti fi tu insuti.

Sunt multe fete si femei singure – anunturi matrimoniale care prefera intai o discutie sincera online si cunoasterea cat mai detaliata a partenerului, dupa care urmeaza si mult asteptata intalnire la un restaurant, intr-un parc. Portalurile cu anunturi matrimoniale sunt bune pentru situatia in care prima intalnire a fost un esec greu de suportat si pentru ca ofera o multime de variante moderne de gasire a persoanei dragi, motoare de cautare, filtre, categorii, layout modern si usor de navigat. In acest fel prima intalnire poate fi uitata rapid daca nu a decurs asa de bine si poate fi inlocuita de o experienta placuta inceputa in online, alaturi de o persoana care merita iubita.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *