Cosul de gunoi potrivit pentru bucataria ta

Atunci cand ne dorim confort maxim in casa noastra este important sa atragem atentie la detalii, deoarece detaliile sunt cele care ne creaza unele momente placute sau mai putin placute, atunci cand utilizam mobilierul. Nu stiu daca v-ati gandit macar o data sa inlocuiti obiectele de mobilier din casa voastra care va deranjeaza sau care va provoaca disconfort. Cred ca fiecare dintre noi are macar un obiect de acest fel. Eu am aceasta ”problema” cu cosul de gunoi. Am facut renovari recente in casa noastra si am schimbat tot mobilierul.

Ne-am pus cosuri de gunoi in toate camerele unde este necesara prezenta acestora. Am atras mai putina atentie atunci cand alegeam modelele, deoarece ne gandeam ca sunt doar niste cosuri de gunoi, important este sa fie suficient de incapatoare si sa se integreze in design-ul interior.

La o saptamana dupa renovari, cand am inceput sa gatesc bucate la bucatarie, mi-am dat seama cat de incomod de folosit este cosul de gunoi pe care il avem acolo. De fiecare data cand aveam nevoie sa arunc ceva, nu reuseam sa nu ating capacul acestuia. Astel, eram nevoita sa il sterg de cateva ori pe zi. Nu am rezistat prea mult timp si am decis ca imi comand unul care sa imi fie livrat direct la domiciliu. Am comandat dintr-un magazin de cosuri de gunoi, unul care sa se deschida cu pedala. Am ales unul mai mare si care mi s-a parut ca nu mi-ar crea atat de multe probleme. Mi-a fost livrat in termenul indicat si pe site-ul lor, astfel, l-am primit in timp util si l-am inlocuit cu cel vechi.

Am scapat de cosul de gunoi care ma deranja atat de mult. Este un detaliu, ati spune voi, dar in detalii este si confortul maxim. Nu ezitati sa scapati de lucrurile care nu va plac.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *