Craciunul in Praga, cel mai frumos cadou pe care mi l-as fi putut face la final de an

craciun-pragaCare ar fi cea mai frumoasa destinatie de vacanta pentru Craciun 2016? Asta este intrebarea la care m-am tot gandit cat a fost anul de lung. Am consultat multe Oferte Vacante de Craciun 2016-2017, m-am tot uitat pe diverse site-uri cu indrumari si review-uri de locuri superbe de mers cu familia in vacanta de Craciun si mi-am facut o lista cu cele mai bune.

Pe primele locuri in topul meu au fost destinatiile mai exotice un pic, cat mai calduroase, pentru ca m-am cam saturat de atata iarna. In cazul acestor oferte de Craciun problema era de pretul destul de piperat si de calatoria un pic cam lunga pana la destinatie. Asa ca am mers la a doua varianta care m-ar fi tentat, cele cateva oferte Craciun 2016 facute special pentru cei care vor sa isi petreaca sarbatorile in tara sau in cele mai frumoase capitale europene, la targurile de Craciun. Pentru ca nu voiam in niciun caz sa imi petrec vacanta de Craciun in oras sau in casa am facut un pic de research pe cele mai bune site-uri ale agentiilor de turism populare si am ales intr-un final oferte Craciun 2016 de la TUI TravelCenter.

Intrucat imi doream sa am poate cel mai tare Craciun 2016 de pana acum am optat pentru oferte de Craciun care includeau si targuri superbe de unde puteam cumpara tot ce imi doream si unde aveai ce vedea. Din cele trei variante propuse de cei de la TUI TravelCenter, Budapesta, Praga, Viena, am ales Praga pentru ca nu o vizitasem niciodata si nici nu am vazut targul de Craciun. Pretul mi s-a parut foarte bun, am putut citi despre destinatie, am vazut review-uri ale hotelului ales, am vazut idei de petrecere a timpului liber si facilitati oferite de unitatile de cazare. Toate pachetele includeau bilete de avion si cazare, pe site am putut cauta si bilete de avion sau hoteluri cu ajutorul motorului de cautare de pe Home, toate unitatile de cazare aveau fotografii cu rezolutie mare ca sa poti vedea unde vei sta, rezervarea am facut-o in doar trei minute, am completat rapid campurile necesare si am asteptat sa fiu contactat pentru confirmarea comenzii.

Dupa ce am stabilit toate detaliile si am primit si biletele, rezervarile pentru vacanta de Craciun 2016, confirmarea pentru hotel am platit intreg sejurul si in curand urmeaza sa plec impreuna cu familia spre superba Praga, un oras incarcat de istorie si cu traditii interesante.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *