Criterii dupa care alegi o formatie la nunta

formatie-nuntaDe curand, acum cateva saptamani chiar, o foarte apropiata prietena s-a casatorit si am sarbatorit nunta lor. Deoarece suntem foarte apropiate inca din copilarie, va dati seama de faptul ca am fost implicata la maxim in tot ce inseamna pregatirile pentru nunta ei, incepand cu rochie de mireasa, restaurant si pana la formatie nunta. Deoarece, involuntar, am devenit un fel de organizator al nuntii, cred si eu ca as avea cateva sfaturi pe care sa le dau viitoarelor mirese. In special, o sa ma refer la ce fel de formatie nunta sa inviti la eveniment.

Uneori mi se pare ca mirii subapreciaza mult rolul unei formatii in crearea atmosferei evenimentului. Adevarul este ca o formatie nunta are un rol central in tot acest proces. Trebuie sa stii cand este momentul culminant si sa nu mai lase oamenii sa se aseze inapoi la meselor lor, ci sa-I tina in ringul de dans, si cand sa ofere un moment melodic, nostalgic pentru tinerii miri.

Este foarte important la ce formatie nunta apelati, deoarece atmosfera serii este intr-o directa dependenta de calitatea si profesionalismul membrilor acesteia. Haideti sa va explic ce s-a intamplat cu prietena mea. Ea, de fapt, a lasat alegerea unei formatii de nunta printre ultimele sarcini. Bine ca mi-am amintit eu si am tot insistat sa se gandeasca pe cine vrea sa invite. Sa nu mai faceti aceasta greseala, ganditi-va din timp ce muzica v-ar placea sa fie interpretata la nunta voastra, doar in acea zi speciala meritati tot ce este mai bun.

Intr-un final, trupa pe care am invitat-o la nunta prietenei i-a cucerit pe toti invitatii si au fost la nivel, am dansat foarte, foarte mult, dar am stat si ne-am delectat ascultand piese extraordinare.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *