Cum am scapat in cateva minute de un abces dentar care risca sa-mi strice toata saptamana

Dintii nu te intreaba niciodata daca esti pregatit sau nu, odata ce apare o infectie incep sa te doara si ajungi inevitabil la stomatolog. Abcesul este cea mai dureroasa dintre afectiuni, puroiul se acumuleaza treptat si umflatura se face din ce in ce mai mare, asa ca nu ai cum sa scapi de dentist. Mi s-a intamplat si mie intr-o dimineata, cand m-am trezit umflata si cu o durere insuportabila pe partea dreapta. Dupa ce m-am uitat in oglinda si am vazut ca am un abces de toata frumusetea am luat ce am gasit pe mine si m-am dus sa fac un control si un tratament abces dentar la Clinica Trident.

Clinica o stiam de multa vreme, am fost pe acolo doar de vreo cateva ori asa ca eram familiriaziata cu locul. I-am ales pe ei pentru ca aveau medici specialisti cu experienta, care au intalnit multe cazuri de abcese dentare pana acum si stiau exact cum sa actioneze rapid pentru a indeparta problema fara interventii prea invazive. Norocul meu a fost ca nu am stat cu durerea si abcesul a fost doar unul gingival. Acest tip de abcese dentare se trateaza cel mai usor din ce mi-a spus medicul stomatolog care m-a luat in primire, metodele prin care se trateaza abcesul dentar nu sunt dureroase si se realizeaza doar sub anestezie asa ca nu am simtit nimic. Pentru ca nu mai fusesem de mult la un dentist instrumentarul si toate aparatele ciudate atasate scaunului dentar m-au cam speriat la inceput, la fel si siringile de toate felurile si acele. Medicul insa mi-a explicat tot ce face, cum trateaza abcesul dentar, in fiecare faza a tratamentului aplicat local si a drenarii puroiului a discutat cu mine pentru a fi cat mai relaxata si increzatoare. Desi era vorba doar de un banal abces dentar seriozitatea dentistului si modul in care a lucrat m-au impresionat placut, am stiut in fiecare clipa ce se intampla in gura mea si cum decurge procesul de tratare a acestuin abces dentar suparator.

La un moment dat am crezut ca s-a incheiat tratamentul si am dat sa ma scol de pe scaun, moment in care doctorul m-a rugat frumos sa nu plec nicaieri pentru ca urma o alta faza a tratamentului. Nu am simtit nimic, totul a decurs bine, umflatura si durerea au disparut, interventiile la Clinica Trident au in general preturi bune, preturi raportate la calitatea interventiei si la pregatirea medicilor specialisti. Indiferent ce tipuri de abces dentar intalnesc medicii de acolo tratamentul va fi personalizat, se va folosi doar instrumentar de calitate, totul este foarte curat si medicii chiar stiu ce au de facut in orice situatie dificila.

La lucrarile mai importante se ofera si certificat de garantie, echipa mixta asigura interventii in orice fel de situatii, se pot trata pacienti de toate varste. Per total vizita la Clinica Trident a fost una foarte placuta, am plecat de acolo fara durere si fara umflatura, am mai urmat un tratament acasa si am inlocuit si pasta de dinti cu una speciala pentru a preintampina astfel de probleme.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *