Cum s-a plimbat matusa de la Zalau la Cluj si inapoi

Stiti cum se intampla cateodata cand cineva vrea cu tot dinandinsul sa vina in vizita si tu nu ai de facut altceva decat sa astepti linistit si cu masa pusa, casa curata si bratele deschise invitatii „de peste mari si tari”. Ei bine, lucrul asta nu s-a intamplat si in cazul meu. Locuiesc de ceva timp in Italia asa ca sunt obisnuit, in general, cu o viata tihnita, cu o rutina din care imi ies cu greu. Totusi acum o luna un telefon avea sa aduca ceva actiune in viata mea. Era matusa, da, draga de ea, voia sa vina sa ma viziteze, sa mai aduca ceva bunatati romanesti si sa vada ce mai fac. Toate bune si frumoase, vino matusa, ca avem de toate, ii zic eu fericit. Numai ca matusa era in Zalau si pana la Cluj de unde putea lua un avion era cale lunga sa-i ajunga.

Ce-i de facut?

Un research pe Internet rezolva problema, am gasit imediat solutia salvatoare: o firma care asigura transfer aeroport rapid si sigur, cu masini puternice si bine intretinute. Si pentru ca matusa merita ce-i mai bun😊 i-am preferat pe cei de la Transfero, care aveau curse regulate zalau cluj si cluj zalau, asa ca matusa putea sa plece cand dorea din Zalau. Tot ei m-au ajutat si la intoarcere, cand matusa, obosita si bucuroasa ca a vazut ceva frumos si s-a si distrat cu noi, cu o masina pentru cluj napoca zalau. Conditiile de transport zalau cluj au fost foarte bune, am putut rezerva la ce ora am dorit, chiar si mai pe seara, pentru ca ei aveau program non-stop, parcul auto chiar m-a impresionat, aveau peste 80 de masini moderne de toate capacitatile si autocare pentru transfer aeroport pe ruta zalau cluj si cluj zalau, cu Transfera drumul cluj napoca zalau a fost excelent din spusele matusii, a putut transporta in siguranta zecile de bagajioare si bagaje cu care a plecat de la noi. Rezervarea biletelor online a fost simpla pentru transport zalau cluj, pretul a fost mai mic decat la alte firme, experienta drumului Zalau Cluj cu cei de la Transfero a fost foarte placuta pentru matusa, preturile au inceput de la 2 euro, deplasarea a durat putin, plata a fost facuta intr-un sistem securizat garantat de firma.

Am putut afla oricand unde se afla masina care o transporta pe matusa, cat mai are pana la destinatie, cat de bine se deplaseaza masina in trafic. Ceva deosebit la ei este ca se pot alege chiar si limuzine pentru transport si inchiriere, fiecare traseu se poate personaliza in functie de ce isi doreste clientul. Asa ca matusa mea a ajuns acasa cu o agentie de transport cu experienta si servicii de calitate, la fel a plecat spre aeroport cu o masina foarte eleganta si confortabila, s-a simtit bine si la dus, si la intors, chiar i-a placut sa discute cu soferul amabil si simpatic, cu tinuta business si „zambet de Casanova”, cum avea sa mi se destainuie matusa.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *