Cum sa ai succes in business si ce calitati trebuie sa ai?

Sa ai o afacere de succes in ziua de astazi este destul de dificil. Ai nevoie de multa intuitie, de bani, de parteneri de afaceri care sa aiba incredere in planurile tale, de o echipa de specialisti care sa isi faca treaba zi de zi. De asemenea ai nevoie de curaj, trebuie sa stii sa-ti asumi riscuri si sa stii cand sa lansezi o operatiune de anvergura. Mediul de business este unul foarte competitiv asa ca doar cei care sunt foarte buni si stiu cand sa investeasca si in ce au de castigat. In business nu exista loc de greseli, de investitii fara rost, totul se contorizeaza la final de luna si poate avea un impact destul de neplacut asupra afacerilor proprii.  Un model de business care a mers si va merge in continuare este cel dezvoltat de afaceristul Gabriel Valentin Comanescu. Afacerile sale cu petrol au prosperat la ceva timp dupa ce au fost lansate, astazi omul de afaceri si milionarul Gabriel Comanescu stapaneste un business care nu da semne de slabiciune, o afacere care poate fi profitabila doar daca stii exact cum sa o gestionezi. Si lucrul acesta nu i-a fost strain lui Gabriel Valentin Comanescu, cel care administreaza GSP sau Grup Servicii Pentroliere.

Totul a inceput cu un business nu foarte mare, cumpararea unei fabrici de echipamente potrielere, din 2004 omul de afaceri Gabriel Comanescu a infiintat Constanta Grup Servicii Petroliere, iar in 2005 a aparut Upetrom Group, ce includea societati cu activitati in constructii si foraj marin, dar si diverse servicii legate de acest sector. Firma lui Gabriel Valentin Comanescu a ajuns sa caute petrol in Marea Nordului si Mexic, dar si Rusia, o parte din aria petrolifera concesionata in Marea Neagra, cam 10% e detinuta de GSP sau Grup Servicii Petroliere. In 2017 firma lui Comanescu se pregatea sa caute resurse in Marea Neagra pentru americanii de la Black Sea Oil & Gas, se doreste atribuirea unui contract de foraj pentru saparea a doua sonde de explorare offshore la Midia.

In acest fel Comanescu are de castigat de pe urma sondelor cumparate pe rand si modernizarilor facute, poate sa isi extinda pe viitor afacerile si poate avea un business prosper fara investitii prea mari. Modelul sau de succes s-a bazat inca de la bun inceput pe investitii serioase gandite foarte bine si pe o strategie care l-a ajutat sa aiba castig de cauza la fiecare tranzactie facuta.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *