De ce ai nevoie de canapele extensibile si de unde le poti cumpara?

La inceput de an e cazul sa te ocupi putin si de apartamentul tau. Poti face ceva schimbari de efect doar prin inlocuirea mobilierului vechi si cu probleme. De pilda ai putea sa renunti la vechile tale canapele din sufragerie si dormitor, foarte greu de miscat cand te apuci de curatenie.

Cu ce le inlocuiesti? Cu noile tipuri de canapele care se gasesc in magazinele online la preturi foarte bune. Este vorba despre asa numitele canapele extensibile, cu doua, trei sau patru locuri, foarte confortabile, usor de miscat cand ai de facut curatenie generala, cu lazi de depozitare mari si design elegant si usor de integrat in decorul interior. De ce ai alege canapele extensibile?

In primul rand pentru ca o canapea extensibila este foarte simplu de intretinut, nu ocupa spatiu mult, ziua poate fi stransa si curatata, seara poate fi desfacuta, fiind un pat excelent.

In al doilea rand ai nevoie de o canapea extensibila noua si pentru ca o poti transforma oricand intr-un fotoliu foarte confortabil, poti sa o folosesti in orice camera, poate avea materiale de calitate care rezista ani buni de folosire intensa.

In al treilea rand te poti orienta spre canapele extensibile de doua sau trei locuri daca ai o familie mai numeroasa, daca ai mai mereu invitati, cu doua sau trei canapele modulare de acest tip rezolvi problema paturilor pentru odihna din timpul zilei sau al noptii.

In al patrulea rand iti poti cumpara canapele extensibile de doua sau trei locuri la preturi bune, din online, si pentru a rezolva alta problema dintr-o locuinta: obtinerea unui design cat mai elegant si a unei functionalitati cat mai bune.

De unde le putem cumpara? Sunt doua variante: din magazinele online si din cele offline. Magazinele online, cum e si Acaju, pot oferi mai multe variante de canapele, cu o cromatica diversa si din materiale de foarte buna calitate, livrarile sunt rapide, in toata tara, platile se pot face si cu un card bancar sau in rate, fara dobanda. Pe Acaju de exemplu aveti si filtre speciale cu ajutorul carora puteti alege mobila in functie de stilul preferat, in pagina de produs gasiti informatii complete despre canapele si materiale, structuri, fotografii relevante.

Garantia oferita la canapele extensibile pe acaju.ro este de pana la doi ani, pentru comenzi facute livrarile sunt in 40-50 de zile, orice intrebare o puteti adresa telefonic sau via chat-ul online. Acaju permite comanda fara achitarea avansului, se poate comanda de oriunde din Romania, achitarea sumelor de plata se poate face si direct la curier.

Returnarea produselor e gratuita si se poate face in 30 de zile. Dupa cum poti vedea canapelele si fotolii extensibile sunt o solutie potrivita pentru o locuinta care va arata bine si va avea si o functionalitate ridicata, nu sunt foarte scumpe si se pot comanda usor mai ales din online.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *