Elevatoarele, o inventie moderna buna si in parcari auto, si pentru persoanele cu dizabilitati

elevatorIn domeniile in care se lucreaza cu greutati mari, in parcarile auto sau in institutiile publice unde exista nevoia unor platforme speciale pentru ridicarea anumitor obiecte elevatoarele pot fi un ajutor foarte important pentru eficientizarea lucrului. Elevatoarele au sisteme speciale, hidraulice, care permit ridicarea unor cantitati mari de marfuri sau obiecte cu o greutate foarte mare pana la inaltimea dorita astfel incat toate acestea sa ajunga in siguranta in locul dorit.

Un elevator de calitate trebuie sa indeplineasca mai multe criterii. Sa fie in primul rand sigur atat pentru cei care il opereaza, cat si pentru bunurile care sunt urcate pe platforme, sa fie cat mai usor de intretinut, gradul de uzura pe termen lung sa fie redus, fiecare obiect ridicat sau coborat sa fie cat mai bine sustinut pe toata perioada miscarilor pe verticala. Exista pe piata mai multe tipuri de elevatoare, de la cele auto, foarte bune pentru parcarile supraetajate, pana la cele cu persoanele cu dizabilitati, care nu au cum sa urce pana la un etaj superior. Avantajul elevatoarelor este dat de utilizarea lor atat in interior, cat si in exterior, de flexibilitatea mare in privinta montajului intr-un anumit spatiu, dar si de confortul oferit persoanelor cu dizabilitati si performantele tehnice excelente. Un elevator poate fi foarte util si atunci cand se construieste o locuinta sau o cladire, mai ales daca se lucreaza cu o cantitate mare de material, dar foarte bine puteti pune elevatoare si intr-o locuinta privata, pentru a eficientiza anumite operatiuni.

La MP IFMA, magazin online cu ascensoare si lifturi pentru toate tipurile de institutii publice si modele diverse de lifturi si platforme, gasiti o gama diversa de elevatoare la preturi excelente, servicii de asistenta la cumparare si asistenta tehnica pentru toate produsele cumparate, interventie rapida si sisteme moderne. Pe http://www.mpifma.ro/ascensoare/ puteti selecta usor elevatorul dorit din categoriile speciale de pe site, fiecare produs are o descriere detaliata si o oferta de pret pe care o puteti solicita consultantilor, lifturile si ascensoarele sunt spatioase, pot suporta greutati mari, sunt foarte eficiente si sigure pentru cei care le vor folosi. Daca nu sunteti decisi in privinta elevatoarelor sau lifturilor echipa MP IFMA va poate oferi cele mai bune sugestii, va poate da informatii suplimentare despre fiecare produs in parte, instalarea este asigurata tot de echipa firmei, la fel si reparatiile ulterioare, toate produsele au garantie si sunt noi.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *