Europubele moderne permit colectarea selectiva si au multe avantaje

europubeleDe cand populatia globului a inceput sa consume mai mult decat produce s-a marit si cantitatea de deseuri rezultate in fiecare zi. Practic astazi producem tone de deseuri care risca sa distruga mediul inconjurator si tot ce se afla in el, spatiile de depozitare sunt destul de putine si nu sunt amenajate conform conditiilor impuse de cei de la protectia mediului, sunt si tari si orase unde toate deseurile sunt aruncate pe camp. Colectarea selectiva ne-ar feri pe termen lung de cheltuieli inutile si de o poluare excesiva a mediului, ne-ar ajuta sa contribuim la o viata mai buna pentru toti locuitorii planetei. Pentru ca o colectare a gunoaielor sa fie selectiva avem nevoie de europubele.

Europubele sunt niste containere speciale din plastic speciale pentru colectarea selectiva, sunt rezistente, usor de folosit si de mutat dintr-o zona in alta, de descarcat. Avantajele utilizarii de europubele atat in mediul industrial, cat si in zonele locuite sunt multiple. In primul rand colectarea selectiva este foarte simpla, pubelele sunt colorate diferit, se pot personaliza in functie de nevoile firmei care le pune la dispozitie, sunt rezistente la variatii de temperatura si umiditate. In al doilea rand europubelele au capacitati de colectare mari, se pot depozita deseuri menajere si industriale, in timpul depozitarii tot ce intra in ele este mentinut intr-un mediu etans, prin intermediul capacului special care se inchide perfect. Unele tipuri de pubele au si un capac pentru colectarea de deseuri sortate. In al treilea rand, europubelele sunt simplu de manevrat datorita rotilor atent construite pentru a se misca cat mai rapid si mai simplu pe orizontala.

Europubelele se pot amplasa oriunde, chiar si in spatiile mai inguste dintre blocuri, nu ocupa loc mult, sunt simplu de igienizat si de curatat, nu necesita ingrijire speciala si se pot utiliza pe o perioada lunga de timp.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *