Fa-ti cunoscuta afacerea prin pliante de calitate comandate la firme productie publicitara

pliante-tipariteAstazi fara promovare de calitate nu faci mare lucru si nu te poti dezvolta indiferent in ce domeniu activezi. Vizibilitatea si targetarea publicului tinta sunt si ele deosebit de importante pentru o dezvoltare rapida a afacerii. Promovarea se poate realiza prin mai multe metode, insa cea mai eficienta este cea care implica distributia de pliante tiparite. Avantajele folosirii unor pliante in campania de marketing sau de publicitate tin in primul rand de targetarea mai buna, publicul tinta va afla tot ce trebuie sa stie despre firma si serviciile sau produsele promovate, pliantele ajung rapid la potentialii clienti fie direct in cutia postala, fie direct in mana, pe strada sau in diverse centre comerciale, in orice locatie aleasa.

In general, cand ne referim la pliante flyere discutam despre niste tiparituri de mici dimensiuni, foarte usor de distribuit, cu una sau doua indoituri, imprimate fata-verso. Pliantele pot fi utilizate si la sediul firmei sau companiei, raman mereu la dispozitia celui care le primeste, pot fi analizate ulterior primirii, se pot specifica datele de contact si eventuale idei in care crede compania. Pliantele pot insoti produsele distribuite, sunt usor de realizat, creativitatea si inspiratia de moment pot face adevarate minuni la nivel de design, sunt ieftin de printat si de distribuit. Practic in pliante bucuresti se poate anunta existenta unui produs sau serviciu si se pot da detalii suplimentare foarte simplu si eficient. Pentru tiraje mari costurile de tiparire se reduc, mai ales daca tipografia care se ocupa de aceasta operatiune are si un contract avantajos de promovare cu respectiva companie. Pentru cele mai bune pliante pret mic puteti sa va indreptati atentia catre HEADPRINT, firma cu experienta care ofera o gama extinsa de servicii de printare. Pliantele sunt realizate cu ajutorul unui tipar digital policromie, pe diverse hartii si cartoane, in diferite formate si modalitati de pliere. Comandarea de pliante se realizeaza online foarte simplu, se pot personaliza toate detaliile astfel incat setul de pliante flyere sa fie perfect din toate punctele de vedere. In functie de ce aveti nevoie si cum ganditi pliantele, HEADPRINT realizeaza la cerere pliante bucuresti cu o indoitura sau cu doua indoituri, doua indoituri in Z, astfel incat grafica si informatia prezentata in ele sa se adapteze perfect formatului.

Dimensiunile hartiei de printare pliante pret pot fi tip A6, A5 sau A4 sau o treime din A4, cu diverse grosimi. Personalizarea oferita de HEADPRINT consta in plastifiere mata sau lucioasa si o lacuire UV partiala. In pagina fiecarui serviciu pus la dispozitie de firma amintita exista un calculator pret pentru a sti exact valoarea comenzii finale in functie de caracteristicile pliantelor si de numarul de bucati solicitate, de personalizari. Doar in aceasta perioada puteti profita de reducerile de 15% la print digital si de 10% pentru orice comanda plasata online.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *