Hai sa schimbam la timp cauciucurile de iarna

cauciucuriDe ceva timp toti soferii sunt obligati sa isi schimbe cauciucurile in functie de sezon. Obligativitatea inlocuirii cauciucurilor este foarte importanta mai ales ca modul in care se deplaseaza masina si tipul carosabilului difera foarte mult de la un sezon la altul. Prin lege cauciucuri iarna se inlocuiesc la inceputul sezonului rece, prin noiembrie, chiar octombrie, iar cele de vara intra in actiune din martie-aprilie, in functie si de vremea de afara. Cauciucurile de iarna sunt mult mai importante decat cele de vara intrucat si conditiile meteo sunt mult mai neprielnice fata de cele din timpul sezonului cald, iarna masina are nevoie de o mai buna aderenta, pe carosabil poate aparea zapada din abundenta si gheata, fapt care ingreuneaza deplasarea in conditii normale.

La premiumanvelope.ro aveti la dispozitie cauciucuri ieftine de iarna, cauciucuri iarna pentru toate tipurile de masina, fabricate dintr-un amestec testat pe baza de cauciuc de calitate pentru o mai mare siguranta in timpul deplasarilor. Toti soferii care vor sa respecte aceasta lege cauciucuri iarna pot cumpara cauciucuri ieftine de iarna, cauciucuri iarna de la cei mai buni producatori direct de pe site, toate aceste cauciucuri iarna sunt fabricate dintr-un cauciuc care ramane moale chiar si cand e foarte frig afara, viata celor din masina fiind protejata doar prin inlocuirea lor cu unele noi. Durata de viata a anvelopelor de iarna este mai mare, uzura este redusa, profilul are adancime mai mare, tractiunea si aderenta fiind cu 60% mai mari decat in cazul celor de vara. La temperaturi sub 7 grade Celsius sau pe drumuri ude si acoperite de gheata sau zapada cauciucurile de iarna se comporta foarte bine, inlocuirea lor se face rapid.

La premiumanvelope le gasiti pe cele de care aveti nevoie rapid cu ajutorul filtrelor si categoriilro speciale, aveti pe site toate dimensiunile pentru marcile populare de masini, de la producatori de top, recunoscuti pentru calitate produselor lor. Orice nelamurire aveti puteti primi informatii si sfaturi utile de la personal calificat, livrarea este gratuita pentru comenzi de minim patru anvelope, comparatorul de pe site va da posibilitatea sa vedeti care e cea mai buna anvelopa pentru masina dvs. Plata se face in numerar sau online, cu un card ori in rate fara comision, livrarile se fac prin curierat rapid asa ca nu veti astepta prea mult timp pana sa puteti scapa de vechile cauciucuri.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *