Hot dog viteza

Poate cel mai select si mai interesant concurs din lume este un concurs de mancat hot dog. Evenimentul are loc anual in insula Coney si atrage multi competitori din toata lumea.

Concursul a inceput in iulie 1916, cand patru oameni din insula au decis sa vada care era mai patriot demonstrand patriotismul prin mancatul de hot dog. Din 1972 evenimentul are loc fara intrerupere.

Participantii au zece minute sa manance cate bucati de hot dog pot. Pe ESPN se uita cam doua milioane de privitori. Cel care detine recordul este Joey Chestnut, care a mancat 72 de bucati de hot dog in 2017. Efectul nedorit care se intampla frecvent si acolo si la orice concurs de mancat viteza este senzatia puternica de voma si golirea stomacului.

Ideea este ca medicii inca mai cerceteaza cum pot oamenii sa manance asa de mult intr-un interval scurt de timp si sa nu li se rupa stomacul. Se pare ca totul tine de practica si de exercitii.

Participantii la astfel de competitii au un stomac foarte puternica care se poate „dilata” cat e nevoie. Cei care se inscriu la astfel de competitii ajung sa faca acasa cel putin 30 de „probe” inainte sa vina in concurs, asta ca sa nu ajunga sa aiba probleme in fata audientei dornice de cat mai multe momente neplacute petrecute live.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *