Hota de bucatarie potrivita: pas cu pas

O hota de bucatarie este indispensabila pentru orice casa, deoarece mirosul de mancare, fumul sau aburii nu sunt bineveniti. Care sunt pasii de urmat pentru a alege o hota potrivita? Cum alegi hota ta astfel incat sa functioneze la capacitatea maxima si sa elimine mirosul intr-un timp cat mai rapid?

Care este hota de bucatarie eficienta si cum sa o alegi? La aceste intrebari vom raspunde in acest articol si vei afla cateva detalii importante de care sa tii cont atunci cand iti alegi o hota de bucatarie.

In primul rand, trebuie sa iti cumperi o hota de bucatarie imediat cum ai renovat bucataria si ai instalat aragazul. Lipsa unei hote va avea efecte nu doar prin prezenta mirosurilor, dar si prin aerul umed, iar aburii in scurt timp vor actiona intr-un mod sigur asupra peretilor si pot determina aparitia mucegaiului, de exemplu.

Cumpara-ti o hota de bucatarie cat mai rapid posibil. Atunci cand alegi hota de bucatarie trebuie sa tii cont de locul unde poti sa o amplasezi. Exista doua tipuri de hote, cele care elimina aerul din incapere si cele care functioneaza prin recircularea aerului.

Pe care sa o alegi? In functie de spatiul de care dispui. De exemplu, daca poti sa amplasezi hota de bucatarie aproape de geam sau de ventilatie, atunci poti opta pentru o hota cu eliminarea aerului, daca, insa, nu dispui de acest spatiu, poti sa amplasezi hota oriune, doar ca trebuie sa optezi pentru una cu recircularea aerului.

Daca vrei sa iti cumperi o hota cu recircularea aerului, atunci ai putea sa incerci o idee de design modern, de exemplu sa amplasezi aragazul si hota in mijlocul bucatariei, sa nu te limitezi la tiparele clasice de amenajare. Atunci cand alegi o hota de bucatarie tine cont de dimensiunile hotei, aceasta trebuie sa fie macar de aceleasi dimensiuni precum aragazul.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *