Incalzeste-te la iarna cu centrale termice electrice si vei avea facturi mai mici si confort sporit

Pe timp de iarna confortul din locuinta depinde in mare masura de calitate centralei termice. Sistemul de incalzire centralizata este optiunea principala in cazul majoritatii gospodariilor de la oras, centralele termice ofera atat apa calda menajera, cat si caldura pentru un intreg apartament sau pentru toata casa. Doua sunt solutiile pe care orice proprietar de locuinta le are la ora actuala: montarea unei centrale pe gaze, care foloseste gaze si curent electric pentru a genera caldura necesara si a incalzi apa sau montarea unei centrale electrice care se foloseste doar de electricitate pentru a functiona, a incalzi apa.

Centralele electrice sunt mai rentabile decat cele pe gaze, curentul electric are un pret cu pana la 50-60% mai mic, consumul de energie electrica este destul de mic, generarea caldurii la centralele moderne se realizeaza prin incalzirea apei cu ajutorul gazelor emise la pornirea arzatorului pentru o perioada mai lunga, asa ca se economiseste din start o suma buna. Spre deosebire de o centrala pe gaza care depinde de existenta unor conducte de gaze si de racordarea la gaze, noile centrale termice electrice pot functiona fara probleme cam in orice zona unde exista curent electric.

Randamentul pentru o centrala electrica este de 100%, dimensiunile ei sunt mai mici, e mai silentioasa, instalatia de incalzire este simpla, siguranta exploatarii ei este mai mare, nu aveti nevoie de atatea avize ca la o centrala pe gaz. La noile modele de centrale electrice nu aveti nevoie de combustibili, de alimentare si de curatare, sunt usor de intretinut, nu aveti nevoie de racordari la retele comune, costurile de instalare pentru centrale termice electrice sunt reduse. Si costurile cu mentenanta la o centrala electrica sunt mici, nu veti cheltui sume mari pentru intretinere si revizii, verificari, centralele electrice sunt eco-friendly, nu au emisii toxice, nu necesita aer de combustie sau cos de fum.

Astfel de centrale se regleaza simplu, au un pret mai bun decat cele pe gaze, costurile de instalare sunt mult reduse, nu sunt instalatii asa de complicate. De la Berluni va puteti achizitiona centra perfecta pentru iarna la un pret mic, centralele electrice din oferta vin de la cei mai buni producatori, se instaleaza de catre profesionisti cu experienta, produsele din categoria centrale electrice sunt robuste, simplu de folosit, au panou de control intuitiv, afisaj mare, rezistenta crescuta la uzura, sunt fabricate din materiale de calitate superioara. Orice centrala termica de la Berluni este livrata rapid prin curierat, in 12-24 de ore in Bucuresti si 24-48 de ore in alte zone, se ofera montaj autorizat, service si post-garantie, se poate estima pretul inainte de cumparare cu ajutorul unui calculator online.

Pe site se gasesc si calorifere si accesorii, tot ce trebuie pentru montaj, la preturi reduse, cu Berluni aveti o incalzire electrica garantata, serviciile lor sunt complete si va stau la dispozitie la orice ora. Consultanta de specialitate, diversitatea de modele, specificatiile complete si descrierile detaliate, eliberarea autorizatiilor de functionare, kit-urile de instalare complete, iata alte avantaje ale achizitie de centrale de la Berluni.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *