Invatati sa va construiti propriul site

Modul in care facem afaceri se schimba rapid si pentru a da afacerii tale cea mai buna sansa de succes, inseamna a intra in mediul digital. In zilele de demult tot ce ai nevoie era doar un numar de telefon, fax, adresa de business si o lista in cartea de telefon pentru ca clientii sa te gaseasca. In aceste zile, lista este mult mai mare – mobil, e-mail, SMS-uri, site-uri, social media, comert electronic si mobile banking pentru a comunica cu ei si a satisface nevoile clientilor.

Gasirea amestecului de instrumente digitale pentru afacerea dvs. de mici dimensiuni poate fi confuza si costisitoare, daca nu obtineti o formula ideala. Intelegerea bazelor de web design si internet marketing va va ajuta sa obtineti o idee a ceea ce aveti nevoie pentru dimensiunea afacerii dumneavoastra si de bugetul ei, planurile de expansiune viitoare si pentru a evita semnarea pentru ceva ce ati putea obtine in alta parte, la o fractiune din costul curent.

Nu a existat un moment mai bun pentru a incepe o afacere on-line sau de a ajunge la noi clienti care utilizeaza internetul. Pachete la preturi accesibile de web design pentru bugetul fiecaruia sunt acum mai accesibile, datorita exploziei de la software-urilor pentru crearea de siteuri. In 2000, cand s-a inceput tranzactionarea on-line au existat foarte putine produse gratuite de software-uri cu templates si cele disponibile au fost incredibil de greu de personalizat.

Apoi s-a optat pentru un site profesional personalizat construit cu capacitati complete de comert electronic, inclusiv modalitati de plata, datele de conectare ale membrilor, inventar si module de marketing. In aceleasi conditii site-ul de azi va costa mai putin, sigur ca s-a lucrat la el si aveti sprijinul programatorilor de inalta calificare ori de cate ori vreti ceva sa schimbati, la un tarif orar. Cu vanzarile si de si numarul de membri crescute, aveti o multime de beneficii pe care site-ul vi le aduce si e potrivit nevoilor de eCommerce sofisticate de astazi.

De atunci multi utilizatori si-au construit multe dintre propriile site-uri si site-uri pentru clientii lor, inclusiv site-uri de stil brosura si magazine online, folosind diferite programe cu sabloane. Cu creativitate, abilitati de desktop publishing si o buna cunoastere a sistemelor de management de continut si Internet Marketing – rezultatul final va fi la egalitate cu site-urile scumpe personalizate.

 

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *