Leasingul operational auto, o solutie moderna pentru o gestiune mai simpla a flotei auto

Astazi orice afacere legata de transporturi are nevoie de un parc auto de calitate care sa poata fi dezvoltat pe masura ce apare si profitul. Parcurile auto de calitate inseamna in primul rand masini de calitate, masini si autoturisme, utilitare care se pot folosi in orice conditii, sunt rezistente si pot fi gestionate usor in functie de nevoile punctuale ale fiecarui patron. Sunt doua variante prin care puteti achizitiona masini, direct, prin cumparare sau printr-un leasing operational. Practic leasingul e asemanator cu ratele de la banca, in fiecare luna platiti o suma si la final e masina dvs. Un leasing operational va poate ajuta din mai multe puncte de vedere fata de o cumparare simpla. De pilda, nu trebuie sa faceti efort financiar, firma la care faceti leasing auto are servicii de calitate pe care vi le ofera pe toata perioada contractului pentru masini leasing, nu se plateste avans, nu se platesc alte taxe.

Costurile utilizarii autovehiculelor cumparate sunt mai mici, chiriile nu includ valorile reziduale, contractele de leasing de acest tip sunt asemanatoare unui contract pe termen lung de inchiriere, chiriile sunt fixe si lunare, predictibile, stiti ce aveti de platit luna de luna. Multe companii pun la dispozitie si metode de calculare leasing online pentru un leasing opertional auto, bilanturile sunt simplificate pentru ca masinile sunt inregistrare in bilantul companiei care asigura leasing auto si masini leasing. Tot firma de leasing operational auto va permite, pe langa o calculare leasing exacta si preluarea relatiei legate de service, asiguratori, costuri asociate, administrarea flotei este mai simpla prin leasing operational auto, reparatiile se realizeaza mai usor si planificat, serviciile auxiliare au pret mai bun. Cu noua oferta leasing operational de la Arval, companie cu experienta pe piata puteti beneficia de toate aceste avantaje majore, fara costuri mari si bataie de cap.

Un simplu contract si riscul de service sau intretinere, reparatii, asigurare, masini de inlocuire, toate sunt externalizate, se administreaza soferii si autovehiculele, se ofera consultanta si monitorizare constanta. Nivelul de externalizare este controlabil, gestionarea flotei este mult simplificata cu noile servicii de la Arval, cheltuielile sunt tinute sub control, se ofera si consultanta de specialitate si solutii personalizate. Indiferent de marca masinii, ca e Volskswagen sau Peugeot sa spunem, Arval este mereu alaturi de dvs. pentru a va permite sa va concentrati pe dezvoltarea afacerii. Detalii despre ofertele complete si modalitatea de incheiere a unor contracte de leasing de acest tip gasiti pe site-ul oficial, alaturi de articole si referinte interesante despre leasingul auto.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *