Marturii cu stil pentru botez

marturii-botezOrganizarea unei petreceri de botez pentru noul membru al familiei este un mod fantastic de a celebra acest eveniment fericit din viata unei familii. La fel cum veti trimite invitatii prin care prietenii apropiati si familia vor fi invitati la ceremonia de botez, la fel de atenti va trebui sa fiti si la alegerea unor marturii cu ajutorul carora oaspetii isi vor aminti cu drag de o zi speciala.

Pentru marturii de botez exista nenumarate idei, unele mai creative decat altele, si cu siguranta fiecare familie va reusi sa gaseasca modelul favorit. Pentru cei care au nevoie de ajutor pentru a-si limita lista de optiuni, iata cateva idei de marturii botez cu care in mod cert veti reusi sa faceti o impresie buna invitatilor.

Mici carticele de rugaciuni. Pentru ca botezul este in primul rand o ceremonie religoasa, puteti opta pentru marturii care sa mentina latura spirituala a evenimentului si sa fie astfel un cadou ideal pentru oaspeti. Puteti alege un verset, un psalm sau rugaciunea favorita, pe care sa le imprimati pe hartie decorativa sau pe carton, si apoi sa taiati cartonul in forme decorative. Sau, pentru a va scuti de efort, puteti cauta astfel de marturii botez si online, gata facute si care pot fi imprimate cu orice text doriti.

Marturii de tip pot-pourri. Le puteti cumpara gata facute, ambalate in saculeti interesanti si puteti alege dintr-o gama foarte variata de arome. Puteti confectiona si acasa astfel de pot-pourri-uri daca aveti timp sau va doriti un evenimente cu accente hand made. In mod cert mirosul pe care pot pourri-ul il va imprastia in casa le va aminti oaspetilor de evenimentul dumneavoastra.

Marturii lumanarele. Sunt foarte interesante si le puteti alege fie intr-o culoare neutra (alb, gri), fi roz sau bleu in functie de sexul copilului, le puteti aplica sau nu o fundita, etc. Variantele pentru a oferi lumanarele sau candele invitatilor la botez sunt foarte multe si toate foarte interesante.
Ingerasi. Pentru ca sunt simboluri religioase, ingerasii sunt si ei un tip de marturie favorit pentru botezuri. Puteti sa alegeti ingerasi din ceramica sau din sticla, ambele variante vor fi cu siguranta apreciate de invitati.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *