Obtine Certificatul „Firma de incredere” și demonstreaza-ti competentele profesionale!

firma-de-incredereDe cele mai multe ori căutam ca cei din jur să ne recunoască meritele și chiar să ne laude modest reusitele. Pentru acest lucru, obligatia noastră este ca angajamentul luat să fie întotdeauna respectat.
Aceeasi responsabilitate și-o insusesc firmele sau antreprenorii care își propun sa ofere cele mai adecvate servicii pentru recunostiinta și aprecierea clientilor. Certificatul „Firma de încredere” atesta faptul ca pentru o firma nevoile clientilor sunt prioritare și încearcă sa le ofere întocmai ceea ce vor. Un astfel de certificat reprezintă și o buna promovare a firmei întrucât viitorii clienți vor avea siguranța ca serviciile oferite sunt de top.

Cum poți obtine titlul onorific „Firma de incredere”?

Exista o singura modalitate, una simpla de altfel. Dacă ești sigur de profesionalismul cu care activezi, aplica pentru a obtine aceasta distinctie. Pe site-ul www.firmadeincredere.ro vei găsi ușor formularul de candidatura, iar cei responsabili vor face testul corespunzător pentru a vedea dacă te califici pentru a intra în proiectul lor. Testul este bazat pe un algoritm care va cauta în mediul online toate opiniile și comentariile negative referitoare la afacerea ta. Dacă exista doar argumente pozitive, vei primi acest certificat care demonstrează ca serviciile pe care le oferi sunt ireprosabile. Asasar, totul se rezuma la clientii cu care colaborezi și ai colaborat în trecut.
Antreprenorii care dețin cabinete medicale, pensiuni, firme de transporturi, saloane de infrumusetare sau orice fel de afacere pot obtine certificatul care atesta faptul ca pana în momentul în care s-a eliberat acesta, nu au existat reprosuri în mediul online vizavi de afacerea pe care o conduc.

Beneficiile certificatului

În primul rând beneficiezi de o buna promovare în mediul online. Vei obtine o carte de vizita electronica pe platforma „Firma de Incredere” care va fi în permanenta promovata. Așadar, dacă un client va cauta informații despre o firma, companiile care dețin titlul onorific vor apărea primele, înaintea altor companii mai mari. Mai mult decât atât, poți intra pe platforma pentru a-ți actualiza datele despre firma proprie. Promovarea nu are loc doar în mediul online întrucât vei primi autocolante cu logo-ul proiectului care se pot aplica oriunde. Cel mai mare avantaj îl reprezintă costurile minime pentru toate aceste avantaje. O taxa unica este tot ce trebuie achitat pentru cele de mai sus. De menționat ca nu vor exista alte taxe ciclice și se va plăti o singura data.
Antreprenorii și firmele mici se pot detasa de concurenta obținând titlul onorific „Firma de încredere” și pot atrage clienți cu cele mai mici costuri. Proiectul are scopul de a ajuta micile afaceri să se dezvolte.

Așadar, dacă ești conștient de calitatea serviciilor pe care le oferi și ai clienți întotdeauna fericiți sa colaboreze cu tine, obtine certificatul „Firma de incredere” care îți confirma profesionalismul și te ajuta, contra unei sume infime, să-ți promovezi afacerea. Garantia consta în succesul pe care îl are acest proiect in Europa în tari precum Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Serbia, Republica Ceha, Estonia, Romania și nu în cele din urma Polonia unde a fost inițiat de către compania CBOK SRL in anul 2013. Pe site-ul www.firmadeincredere.ro puteți găsi toate firmele cu care au colaborat pana în prezent.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *