PariuriX.com îți rezolvă toate problemele cu BETANO


PariuriX -  DeNotat (1)Discută despre Betano pe PariuriX.com dacă ai vreo nelămurire. Topicul dedicat acestui bookmaker acoperă cam tot ce este nevoie să știi dacă vrei să îți faci cont sau dacă ești deja înregistrat, dar te-ai „poticnit” la un moment dat.
Am găsit pe site-ul comunității pariorilor din România mai multe articole utile despre operatorul intrat pe piața din România în toamna lui 2015. Poți afla cum îți poți deschide un nou cont, toate detaliile despre bonusul de bun-venit și despre celelalte promoții, despre ofertele pre-meci și live, despre aplicația pentru pariurile pe mobil, despre platforma de streaming live ș.a.m.d.

Citește și comentariile din subsolul articolelor
Ca să ai o imagine completă despre Betano (și despre orice altă casă de pariuri online), îți recomand să citești și comentariile din subsolul articolelor sau de pe forum, prin care pariorii fie scriu ce le-a plăcut când au jucat pe platforma respectivă, fie atrag atenția asupra unor aspecte care nu sunt chiar ok, fie spun ce probleme au și cer ajutor pentru rezolvarea lor.
Atunci când te adresezi comunității pariorilor online din România, ai avantajul că răspunsul „salvator” poate veni din mai multe părți. În primul rând, sunt administratorii site-ului, care cunosc în amănunt toate casele de pariuri online și, din ce am văzut eu, pot rezolva cam toate problemele.

Ajutor din trei părți

PariuriX -  DeNotat (2)

Să presupunem prin absurd că staff-ul site-ului este depășit de problema ridicată sau nu este pe recepție. Sunt și ei oameni. Nu pot sta non-stop în fața calculatorului. În acest caz, fiind o comunitate foarte activă, un alt parior care s-a aflat în situația ta (sau care a auzit de la altcineva) îți va oferi măcar o soluție.
Există și o a treia variantă: fiind un site de referință în domeniul pariurilor sportive, pe PariuriX.com intră și reprezentanții caselor de pariuri, care intervin în discuție și ajută la limpezirea lucrurilor mai puțin clare.
„Ingineru” a primit răspuns în mai puțin de 20 de minute
Exemplu: convins de grafica platformei și de ofertă, „ingineru” a decis să își deschidă cont la Betano și a întrebat ce documente trebuie trimise pentru confirmarea identității. Răspunsul a venit în mai puțin de 20 de minute, sub forma unui comentariu postat de „dbt”, reprezentant al bookmakerului, din câte am înțeles după exprimare. „Dbt” a informat că este nevoie de copie față-verso după card, dacă ai depus cu cardul.
De asemenea, pentru a finaliza procedura de securitate și autentificare, valabilă pentru toți titularii de cont ai paginii noastre, va trebui să expediezi, cu prima ocazie, și următoarele documente: 1. Copie fotografiată sau scanată (color) a cărții de identitate sau a pașaportului; 2. Copie fotografiată sau scanată (color) a unui document oficial recent (emis în ultimul trimestru) în care sunt specificate numele și adresa: factură de utilități (electricitate, apă, telefon, gaz, TV, Internet), extras de cont bancar (Bank statement), etc.

Ce te faci dacă ai două prenume?

PariuriX -  DeNotat (3)

O altă situație cu care te poți confrunta a fost indicată de „mahjong”: „Am și eu o întrebare, puțin tâmpită poate. La înregistrare, dacă ai 2 prenume, ce faci? Îl treci doar pe primul? Văd că nu mă lasă să pun spațiu între ele. Mă gândesc să nu mă trezesc cu contul blocat pentru nume incomplet”. Și în acest caz, răspunsul a venit în mai puțin de 20 de minute, de la „hellmans289”: „Le treci legat și când le trimiți documentele pentru verificare îi rogi să modifice”.
Platforma și operatorul au fost întorși „pe toate fețele” din octombrie 2015 până în prezent. Nu cred să existe vreo „situație de criză” care să nu fi fost prezentată pe Comunitatea Pariorilor din România, de la chestiunile legate de alimentarea contului și retragerea câștigurilor, până la cele ce țin de legislație.
Dar „niciodată să nu zici niciodată”, nu-i așa? Cine știe? Poate te vei lovi de un obstacol despre care nu a vorbit nimeni până acum. Hai să vedem în câte minute primești răspuns. Eu spun că e cotă 1.15 să afli rezolvarea în mai puțin de o jumătate de oră!

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *