Pestele sursa naturala de sanatate!

In ziua de astazi a manca sanatos a devenit o problema ce incepe sa intereseze un numar din ce in ce mai ridicat al populatiei. Este cunoscut faptul ca, multe dintre alimentele pe care le consumam zilnic sunt injectate cu diferite pesticide sau horomoni de crestere ceea ce ne afecteaza sanatatea si le altereaza si gustul.
Tocmai din acest motiv foarte multe persoane au ales sa adopte un regim alimentar cat mai sanatos devenind vegetarieni sau vegani, indreptandu-si atentia asupra preparatelor bio ori care nu necesita utilizarea aparatelor de gatit, tocmai pentru a pastra savoarea proaspata a alimentelor.
Insa, a manca sanatos in ziua de astazi nu inseamna sa renunti de tot la carne, poti trece cu brio testul stilului de viata sanatos consumand si carne, in special carnea de peste.
Multi specialisti din domeniul alimentar aleg sa militeze spre consumul de peste aducand in prim plan beneficiile multiple si nebanuite pe care acest tip de carne le are asupra organismului nostru. Pe langa faptul ca, pestele repezinta o sursa de mancare naturala, consumul regulat de carne de peste aduce si o serie de beneficii organismului si sanatatii noastre.

In primul rand, este cunoscut faptul ca pestele reprezinta cea mai bogata sursa de omega 3 aceasta impiedicand depunerea de grasimi dar previne si bolile cardiovasculare.
Un alt beneficiu alt consumului de produse din peste il reprezinta aportul bogat de proteine pe care acestea il contin, dar si faptul ca pestele reprezinta o sursa naturala de iod acesta ajutand la reglarea metabolismului.

Asadar, consumul de peste nu reprezinta numai un stil de viata sanatos din punct de vedere alimentar, acest lucru aducand si un aport de vitamine atat de necesare organismului.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *