Petrece o vacanta de neuitat pe Litoralul Romanesc in cele mai bune conditii

litoralul-romanesc-tuiDesi ofertele de vacante in strainatate sunt destul de atractive si serviciile oferite sunt uneori mai bune decat cele de la noi, cel putin anul acesta, romanii prefera litoralul nostru pentru sejurul de relaxare anuala. O confirma statisticile date publicitatii de hotelieri, care au inregistrat o creste cu 50% peste numarul turistilor care au fost pe litoral anul trecut. Asta inseamna ca serviciile de la noi sunt din ce in ce mai bune, turistii isi doresc sa ajute turismul romanesc, hotelierii au investit in confortul si siguranta turistului care le calca pragul si… plaja. Daca inca nu v-ati hotarat unde mergeti la mare anul acesta Tui TravelCenter va propune Litoralul Romanesc 2016 – Oferta Vacanta TuiTravel.

Dincolo de frumusetea si locurile inca nedescoperite de pe litoralul romanesc, vacanta la mare in Romania este mult mai ieftina, hotelurile pun la dispozitie pachete si sejururi atractive, cu banii ramasi puteti sa va duceti si la munte. In oferta vacanta 2016 de la TuiTravel turistii vor avea supriza sa gaseasca cele mai populare statiuni romanesti, alaturi de hoteluri si conditii de cazare foarte bune, filtrele speciale si motorul de cautare de pe site facilitand gasirea ofertei potrivite pentru fiecare turist. Astfel, TuiTravel va invita sa va petreceti vacanta in statiunile Saturn, Eforie Nord, Olimp, Mamaia, Neptun, Jupiter sau Venus, oferta vacanta cuprinde si recomandari de hoteluri, descrieri detaliate ale serviciilor si pareri despre fiecare hotel, preturi si actualizari permanente a regimului de cazare si camerelor. In fiecare din aceste statiuni aveti o multime de modalitati de petrecere a timpului liber, va puteti racori in apa Marii Negre, puteti sa vizitati imprejurimile, sa mergeti la Vama Veche, chiar si pe canalele Deltei cu putin noroc.

Cele mai multe hoteluri au si programe speciale pentru micuti si pentru adulti, piscine si dotari standard pentru un confort sporit in camerele de hotel pe tot parcursul sejurului. Consilierii TuiTravel va pot spune tot ce trebuie sa stiti despre ofertele pentru litoralul romanesc, in pagina fiecarui hotel se poate verifica tariful si facilitatile, preturile de cazare sunt excelente, oferta vacanta 2016 fiind echilibrata din toate punctele de vedere. Sfaturile utile, ideile de petrecere a vacantei, obiective turistice de vizitat, spatii de agrement si pachete turistice dedicate diverselor tipuri de turisti sunt doar cateva dintre avantajele pe care le puteti descoperi consultand oferta vacanta completa de la TuiTravel.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *