Plasele pentru terenul de fotbal sunt ideale pentru siguranta sporita in timpul activitatilor sportive

Calitatea unui teren de fotbal depinde de mai multe elemente. In primul rand conteaza terenul, gazonul de pe el, intretinerea lui. In al doilea rand conteaza mult sistemul de iluminat, pozitionarea lui, modul in care sunt distribuite tribunele, spatiile unde vor sta spectatorii. In al treilea rand calitatea terenului de fotbal depinde si de portile de pe teren, modul in care sunt construite si intretinute.

Pe langa toate acestea siguranta jucatorilor si confortul din timpul meciurilor de amatori sau profesionisti depinde si de existenta unor plase pentru terenul de fotbal, care sa inconjoare terenul si sa nu permita mingiilor sa aterizeze la cativa metri distanta la orice sut. Plasele pentru terenurile de fotbal sunt destinate mai ales terenurilor din incinta scolilor, insitutitiilor de invatamant, terenurilor din orase sau zone rurale. Cu astfel de plase se poate imprejmui fara probleme orice suprafata, ele pot fi oricat de inalte si de late, astfel incat tot terenul va fi inconjurat pentru o siguranta mai mare si o calitate mai buna a jocului desfasurat acolo. Cum trebuie sa fie o plasa fotbal pentru a putea fi montata la un teren de fotbal? In primul rand plasa teren fotbal trebuie sa fie din materiale cat mai rezistente, simplu de intins si de legat de eventuale structuri de sustinere.

In al doilea rand plasa fotbal pentru terenul de sport din institutiile de invatamant de la oras sau sat trebuie sa fie cat mai elastica, sa se poata inconjura cu ea toata suprafata fara a se consuma cantitati mari de plasa. In al treilea rand plasa ar trebui sa fie suficient de puternica dupa fixare pentru a opri mingiile care ajung in directia ei, dar si pentru a opri eventuale obiecte care ar putea intrerupe jocul de fotbal. Aceste plase de protectie pentru terenurile sportive au preturi destul de mici, pot avea dimensiuni personalizate, montarea si intretinerea sunt simple si usoare, specialistii de la firmele producatoare va pot ajuta sa le alegeti pe cele mai bune pentru tipul de teren detinut. Romnets comercializeaza orice tip de plasa fotbal sau plasa fotbal pentru terenul de sport la preturi avantajoase, plasele pot fi folosite pentru amenajarea terenurilor de fotbal sau handbal, se pot confectiona la comanda plase de protectie sau orice plasa teren fotbal, cu orice dimensiuni, personalizate pentru fiecare tip de teren.

Plasele se instaleaza in interiorul si in exteriorul cladirilor, sunt realizate din polietilena de inalta tenacitate cu nod, sunt protejate UV si impotriva factorilor de mediu. Ofertele Romnets cuprind plase fara nod de protectie pentru lateralele terenului, plasele rezista bine si la forte de frecare mari, fibrele nu absorb si nu retin apa de la ploaie sau zapada, plasele sunt durabile si simplu de montat. Accesoriile de montaj se ofera gratuit la comenzi de minim 2500 lei, orice plasa fotbal pentru teren comandata de la Romnets poate fi folosita si pentru amenajarea locurilor de joaca, a zonelor de agrement pentru copii. Toate plasele sunt originale, au certificat de garantie, certificat de origine, declaratie de conformitate. Mai multe detalii despre plasele pentru terenurile de fotbal gasiti aici, calitatea plaselor este garantata de specialistii Romnets, confectionarea este 100% manuala, se pot croi in functie de dimensiunile dorite, livrarea comenzilor peste 100 lei este gratuita prin Posta.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *