Prelungeste viata motorului masinii tale cu noile scuturi metalice pentru motor

Motorul unei masini este componenta cea mai importanta de sub capota. Fara el masina nu are cum sa se deplaseze, orice defectiune la motor are urmari directe asupra vitezei de deplasare si asupra sigurantei, motorul influenteaza si celelalte piese si sisteme principale ale autovehiculelor de orice tip. Cu timpul motorul poate prezenta diverse stadii de uzura, uzura duce la scaderea performantelor si la aparitia unor defectiuni nedorite care fac practic imposibila utilizarea masinii. Tot uzura este raspunzatoare si de bugetul mai mare alocat reparatiilor, daca nu este prevenita sau depistata la timp uzura poate sa scoata din buzunarele soferilor sute de lei in service. Prelungirea vietii motorului si protejeaza sa impotriva uzurii se realizeaza in general cu ajutorul unei singure piese, scutul pentru motor.

Un asemenea scut pastreaza motorul fara probleme in conditii deosebite de drum, fereste masina de defectiuni majore atunci cand drumurile sunt pline de gropi sau denivelari. In functie de tipul motorului avem nevoie de modele de scut motor diferite, marca si masina influenteaza alegerea scutului pentru motor. Vorbim asadar despre un scut metalic care apara motorul de pietre, praf, asigura o performanta ridicata in orice fel de conditii de deplasare. Preturile pentru un scut auto nu sunt asa de mari, in online se gasesc destule oferte avantajoase, fiecare producator incearca sa gaseasca un pret cat mai echilibrat si cat mai bine raportat la calitatea oferita. Daca vreti un scut pentru motorul masinii dvs. il puteti achizitiona din ofertele celor de la Autogedal, magazin online cu piese pentru toate marcile de masini de la noi din tara si preturi pentru toate buzunarele. La Autogedal ai un scut motor sau scut metalic realizat din otel de calitate superioara, grosime 2-3mm, toate produsele sunt vopsite in camp electrostatic, se livreaza rapid, in 24 de ore, gratuit. In pachetele aferente unui scut auto achizitionat la un pret bun de pe site veti gasi accesorii de prindere si instructiuni clare de montare, scuturile sunt montate in prinderile originale si se fixeaza perfect in locul indicat in instructiuni.

Articolele din categoria scuturilor pentru motoare masini sunt noi, originale, au garantie, sunt rezistente la impact cu obiectele de pe carosabil, durata lor de viata este mare. Garantia poate ajunge pana la 24-36 de luni in functie de tipul de scut metalic pentru motor la pret avantajos comandat, consultanta este oferita gratuit, montajul este gratuit in serviceul autorizat. Autogedal furnizeaza in permanenta informatii tehnice complete in paginile de produs si detalii despre livrari si comenzi.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *