Programarea la un medic specialist e acum mai simpla

programare-medicAsa cum avem zilnic nevoie de hrana, asa avem nevoie de o consultatie medicala de specialitate la intervale regulate de timp, pentru a preveni inainte de a trata o anumita boala. Organismul nostru functioneaza bine pana la un anumit punct, cand incepe sa nu mai faca fata anumitor simptome si manifestari ale unor afectiuni capatate recent sau mai vechi. Pentru a nu ajunge pe patul de spital putem sa recurgem la o Programare la medicii din spitalul Ponderas, unul dintre cele mai de incredere unitati sanitare din Romania.

Spitalul Ponderas ofera cele mai bune servicii medicale inca din 2011, avand mereu echipe de medici specialisti gata sa intervina pentru a vindeca sau a ameliora diverse afectiunia le pacientilor care se prezinta la controalele de rutina sau in urgenta. Intrucat programarea pentru un consult poate fi un proces destul de dificil pentru pacientii care nu au suficient timp sau au avut experiente neplacute in trecut legate de vizitele medicale, echipa Consultaclick.ro pune la dispozitia celor interesati acces rapid si sigur la servicii medicale de calitate care includ programari ponderas online si acces la informatii despre fiecare medic din respectivul spital. Serviciile puse la dispozitie de firma amintita sunt gratuite, accesibile 24/7, se pot gasi medici specialisti din toate sectiile importante din spital, informatiile suplimentare oferite despre Medici Ponderas fiind transparente si actualizate permanent.

Pentru a sti la orice ora daca unul dintre medici este sau nu disponibil, agenda lor este vizibila instant si e actualizata in timp real, pacientii pot selecta ora si data consultatiei, pot realiza programari ponderas fara sa se deplaseze pana la spitalul Ponderas, chiar din confortul propriului fotoliu. Localizarea sediului spitalului se poate face foarte repede, prin intermediul Google Maps, preturile afisate pentru fiecare dintre Medici Ponderas reflecta tarifele reale practicate de acestia, recomandarile altor pacienti putandu-va lamuri rapid in privinta profesionalismului sau punctualitatii unor medici din spitalul Ponderas. Platforma dezvoltata de firma consultaclick permite medicilor sa isi promoveze eficient serviciile, sa isi dezvolte mai eficient portofoliul de pacienti, dar si sa administreze usor programarile facute online.

Dupa stabilierea orei si datei programarii se poate solicita o programare, se asteapta telefonul din partea echipei site-ului, in pagina fiecarui medic existand si informatii despre acces sau biografia specialistului. Prin toate serviciile de calitate oferite platforma moderna isi propune sa impulsioneze o schimbare in privinta serviciilor medicale si a relatiei medic-pacient. Mai multe detalii si acces complet la bazele de date ale proiectului online doar pe consultaclick.ro.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *