Promovarea este mai eficienta si mai simpla daca se utilizeaza un autocolant auto

Fie ca e folosit pentru promovarea unor afaceri sau servicii sau pentru personalizarea unei masini utilizate intr-o anumita activitate autocolantul auto este printre cele mai simple si mai eficiente modalitati de aplicare pentru anumite mesaje sau logo-uri. Avantajele unui autocolant auto sunt date de rapiditatea aplicarii, de vizibilitatea foarte buna a mesajelor publicitare, unde e cazul, de simplitatea productiei si personalizarii lui, dar si de acoperirea foarte buna a zonelor vizate de clientii care solicita asa ceva.

Cei care au nevoie de un autocolant pentru masina apeleaza de cele mai multe ori la firme cu experienta, cum e si Headprint, cu personal calificat si tehnologii moderne de productie si de personalizare, servicii garantate si testate si modalitati de aplicare moderne. Autocolantul auto este in topul celor mai bune modalitati de promovare mai ales in orasele aglomerate. De ce?

In primul rand pentru ca daca la un panotaj stradal nu prea te uiti, la masinile din trafic te uiti si daca te afli in trafic, si daca este simplu pieton.

In al doilea rand eficienta unui autocolant auto sau autocolant pentru masina de orice tip este atat de mare si pentru ca se petrece foarte mult timp in trafic si expunerea este foarte buna. De regula pentru autocolante de calitate si rezistente la umiditate si schimbari de temperatura se utilizeaza o folie autocolanta auto simplu de personalizat si de aplicat pe orice masina, oricat de mare ar fi.

Headprint pune la dispozitia clientilor interesati o folie autocolanta auto pentru autocolant auto printat la calitate foto de 1440 DPI, laminat mat sau lucios, decupajul se realizeaza rapid si e de tip cutter-plotter, orice dimensiune, orice grafica. Autocolantul de la Headprint este premium, are grosimi de pana la 70 de microni, este flexibil, se coleaza usor pe suprafete curbate, are adeziv polimeric, protejat cu o folie de laminare cu protectie UV.

Autocolantele sunt realizate prin print digital, intreg procesul de print autocolante este indeaproape supravegheat de echipa de specialisti de la Headprint, orice autocolant auto de la Headprint rezista si la spalari dese, nu isi pierde calitatea imprimarii. In functie de grafica ceruta se pot folosi folii colorate in masa, reflectorizante, pentru geamuri se pot comanda window graphics.

Montajul e simplu si elegant, folia de transfer se aplica dupa printare si decupare pe contur, se poate face si colantare auto, pentru o personalizare profesionista. Pe site gasiti si calculator online de pret dupa numarul de produse solicitate si dimensiuni, se ofera 10% discount la comenzi online si transport gratuit pentru comenzi plasate online peste 500 ron. De asemenea, prin intermediul platformei Web2Print Headprint preturile sunt calculate automat cu discount in functie de volum, eligibilitate e calculata si ea automat pentru termeni de plata preferentiali, se pot primi notificari SMS despre stadiul comenzilor si multe altele pe care le puteti descoperi pe site.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *