Promoveaza afacerea ta cu eficienta maxima prin intermediul unor litere volumetrice

O afacere de succes este o afacere promovata corect. Promovarea se poate realiza in foarte multe moduri, pe diverse canale, insa impactul cel mai mare se poate obtine atunci cand se foloseste varianta outdoor. Cea mai simpla promovare a brandului si a imaginii acestuia este cea cu litere volumetrice de calitate, din polistiren, usor de montat si de intretinut. Literele volumetrice pot aduce un plus de calitate imaginii brandului, pot avea orice dimensiune si se pot monta fie in afara, fie in interiorul cladirilor. Aceste litere volumetrice atrag atentia clientilor, pot fi personalizate, iluminate, se amplaseaza in doar cateva minute in orice spatiu dat, anumite modele de litere volumetrice pot fi vopsite in culorile brandului sau se pot monta in zone in care publicul tinta le poate vedea mai bine, in zone mai aglomerate.

Si pentru ca promovarea trebuie facuta si pe timp de noapte firmele care se ocupa de producerea acestei variante de promovare pun la dispozitia clientilor litere volumetrice iluminate, utile mai ales la amplasarea in exterior, cu LED sau alte sisteme de iluminat si efecte de lumina speciale pentru a atrage atentia celor care trec pe langa afisajul respectiv. Avantajul unor litere volumetrice iluminate tine de posibilitatile infinite de amplasare, de modelele diverse colorate si executate din diferite materiale, dar si de numarul mare de tipuri de litere pe care le puteti solicita firmelor producatoare. Daca aveti nevoie de litere volumetrice polistiren Bucuresti Fuel va pune la dispozitie litere volumetrice realizate de o echipa de profesionisti, litere din polistiren, personalizate cu sigla si orice detalii legate de brand. Literele de la Fuel pot fi amplasate in exterior si interior, se realizeaza rapid, in maxim 72 de ore, se monteaza cu ajutorul unor echipe de profesionisti oferite de firma, la realizarea lor se foloseste doar tehnologie de ultima generatie si solutii speciale pentru un design atractiv si robust. Fuel are in portofoliu litere volumetrice polistiren Bucuresti executate pentru multe companii, vopseaua folosita pentru personalizarea lor este rezistenta la intemperii si nu se degradeaza, se poate aplica si autocolant.

Astfel promovarea afacerii tale este mai simpla, se pot alege litere luminate in fundal, cu neon, luminate din fata, luminate din fundal si din partea frontala. Preturile pentru literele volumetrice ajung pana la 280-300 de euro pe pachet, in functie de fiecare firma si de caracteristicile solicitate, consultanta oferita in cazul Fuel este gratuita, costurile literelor volumetrice din polistiren sunt mai scazute, au insa un aspect placut, au greutate mica si sunt usor de manevrat in orice mediu. Odata montate literele volumetrice pot rezista pana la sapte ani in exterior si 15 ani in interior, se ofera si garantie pentru produsele comandate de la firmele specializate in productie de litere pentru promovare interioara si exterioara.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *