Protectia impotriva infiltratiilor este mult mai simpla cu noile tipuri de hidroizolatii moderne pentru acoperis, fundatii, terase

Pentru a proteja locuintele si spatiile comerciale de inflitratii si slabiri ale structurii de rezistenta se folosesc hidroizolatiile. Hidroizolatia are rolul de a nu permite apei sa ajunga in contact cu ziduri sau materiale de constructii, ea se poate realizate atat pentru terase, cat si pentru acoperisuri, bai sau fundatii, rezistenta ei depinde de materialele utilizate si de modul in care a fost aplicata.

Indiferent ca e vorba de hidroizolatii terase de la blocuri sau de hidroizolatii acoperis, hidroizolatii fundatii hidroizolatiile vor fi realizate intotdeauna de echipe de specialisti de la firme autorizate, toate materialele de la hidroizolatii vor fi alese in asa fel incat sa poate fi puse in opera cat mai bine in functie de zona in care se va aplica hidroizolarea. In cazul unor terase circulabile hidroizolarea se va face deasupra termoizolatiei, se vor folosi placi termoizolante din polistiren expandat, rezistent la incarcari, la acoperisuri hidroizolatia se realizeaza cu vopsele hidroizolante pentru acoperis sau membrane hidroizolante lichide, astfel incat in orice conditii atmosferice structura unor hidroizolatii acoperis nu va fi afectata.

Fundatiile au nevoie de hidroizolatii fundatii atent realizate pentru ca aici avem un grad mai mare de risc pentru aparitia infiltratiilor, materialele aplicate la nivelul fundatiilor vor fi alese de echipele care se vor ocupa de hidroizolatii si in functie de realitatea din teren, de cum se prezinta fundatia respectiva. Daca ne aflam in faza de constructie hidroizolarea fundatiilor este recomandata imediat dupa finalizarea lucrarii pentru a preintampina orice infiltratii. La Macostore, magazin online cu materiale speciale si de calitate pentru hidroizolatie, puteti gasi in aceasta perioada membrane lichide hidroizolante, hidroizolatie bituminoasa, membrana cu uscare rapida, banda hidroizolanta, dar si hidroizolatie flexibila si vopsea hidroizolanta pe baza de clorcauciuc.

Acest tip de materiale se pot folosi si pentru o hidroizolatie in baie, o camera din locuinta unde umezeala e mare si riscul de fenomene neplacute, igrasie, mucegai este mare. Materialele de la Macostore sunt pentru toate tipurile de hidroizolatie pentru baie, acoperis, fundatii, terase blocuri, se pot utiliza la interior si exterior, montajul este inclus, informatiile despre folosirea lor corecte sunt complete, consultantii Macostore sunt pregatiti sa va dea orice detalii despre livrari si produsele originale de pe site. Se poate plati cu cardul, online cu cardul in rate, prin transfer bancar sau depunere in numerar. Tot cu ajutorul specialistilor si de pe site vei afla si cum hidroizolezi terasa blocului, livrarile sunt rapide in toata tara, gratuit pentru comenzi peste 1800ron, iar in Bucuresti si Ilfov pentru comenzile peste 1400ron.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *