Reducerea dimensiunilor deseurilor colectate, o actiune de cateva minute cu ajutorul preselor de balotat

prese-de-balotatDeseurile si cantitatile uriase care se aduna intr-un an sunt deja o problema globala. Nu numai ca afecteaza mediul, dar deseurile devin periculoase si pentru noi, oamenii, mai ales daca sunt cantitati prea mari care raman intr-un loc pentru foarte mult timp. Cea mai simpla metoda de rezolvare a problemei deseurilor in cantitati prea mari ramane compactarea lor, reducerea dimensiunilor deseurilor colectate cu prese de balotat deseuri. Nu numai ca puteti reduce costurile cu depozitarea si colectarea, dar la final nu veti mai avea tone de deseuri, ci doar cateva kilograme, volumul deseurilor se va reduce cu pana la 90% prin presare.

Pe piata exista mai multe tipuri de prese pentru deseuri, cele mai populare fiind cele de balotat si pentru deseuri menajere. Presele de balotat pentru deseuri sunt utilaje de mare putere, eficiente si foarte simplu de folosit atunci cand cantitatea de deseuri este mult prea mare. Dupa compactare si presare veti avea un balot care poate intra pe europalet, variantele cu mai multe camere permit o selectare a tipurilor de deseuri colectate inainte de a fi presate, intreg procesul de presare dureaza cateva secunde, balotul e eliminat in siguranta, utilizarea masinariei este sigura pentru cel care o manevreaza. Designul compact si numarul mare de functii disponibile, sistemele de ghidare de la prese de balotat deseuri si prese deseuri menajere, reducerea semnificativa a efectului de revenire elastica a materialului si sistemele complete de evacuare sunt doar cateva dintre caracteristicile de top ale unor astfel de prese. Ele pot fi utilizate in industrie, hoteluri, comert, pentru afacerile mici, optional se pot adapta pentru alimentare la 110V, sistemele de modelare a formei balotului sunt perfecte pentru eliminarea paletilor la mutarea balotilor de evacuare. In cazul unor prese deseuri menajere cei care le folosesc pot sa termine rapid toata compactarea deseurilor si sa manevreze mai usor intreaga cantitate colectata, dimensiunile reduse si timpul foarte scurt de procesare a deseurilor fiind perfecte mai ales pentru patronii care nu au timp de pierdut. Avantajele unor prese pentru deseuri tin de motoarele puternice care permit o presare in cel mai scurt timp, de accesoriile care se pot monta si folosi impresuna cu presa, de varietate de tipuri si de modele disponibile, dar si de siguranta exploatarii.

Preturile difera in functie de producator si de caracteristici, dotari, cele mai mici sunt in online, acolo unde oferte abunda si promotiile sunt mereu in centrul atentiei distribuitorilor.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *