Remedii naturiste care indeparteaza urticaria

Urticaria este o afectiune care se manifesta printr-o iritatie la nivel cutanat, in timp ce apare si prurit. Deseori aceasta apare ca o reactie alergica la un aliment consumat, care nu a facut altceva decat sa deregleze intregul metabolism.

Aceasta afectiune nu este deloc periculoasa, asa ca nu aveti nici un motiv de ingrijorare si se vindeca in cateva zile. Cu toate acestea,  mancarimile cutanate cauzate de urticarie pot fi de-a dreptul enervante.

Printre factorii declansatori ai urticariei amintim:

*Polenul

*Ciupiturile de insecte

*Anumite medicamente

* fructele de mare, nucile, ouale, laptele

*Temperaturile ridicate

*Stresul

*Infectiile cauzate de bacterii, virusuri sau paraziti

*Expunerea la apa contaminata

*Transpiratie excesiva

Simptomele prin care se manifesta urticaria sunt:

*Mancarime intensa la nivelul pielii

*Aparitia unei iritatii la nivel cutanat, sub forma unei eczeme, uneori acestea sunt umflate si de culoare rosiatica.

Daca te afli in aceasta situatie neplacuta tine cont de cateva remedii care accelereaza vindecarea, si in acelasi timp amelioreaza simptomele urticariei.

Uleiul de cocos – uleiul de cocos este esential pentru hidratarea pielii si amelioreaza senzatia de mancarime data de iritatia cutanata. Datorita proprietatilor antimicrobiene uleiul de cocos protejeaza pielea. Foloseste cu incredere acest produs organic. Aplica-l pe piele doar dupa ce il incalzesti intre degete apoi lasa uleiul sa actioneze cateva ore.

Bicarbonatul de sodiu – bicarbonatului de sodiu, un produs alcalin poate reduce pruritul imediat dupa aplicare. Prepara o pasta din bicarbonat de sodiu si apa siaplica un strat din aceasta pasta pe piele de cel putin doua ori pe zi.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *