Scaunele cu masaj ii pot ajuta pe angajatii din firma dvs. sa se relaxeze mai usor si sa fie mai eficienti pe parcursul zilei

Acasa te poti relaxa in foarte multe moduri, fie intr-un fotoliu de masaj, fie in pat sau pe un scaun de birou din materiale de calitate. Dar la birou cum reusesti sa te relaxezi in pauzele putine pe care le ai la dispozitie intr-o zi aglomerata? Foarte simplu. In multe corporatii si firme mari patronii au investit deja in scaune masaj pe care le-au pus la dispozitia angajatilor. Si patronii, si angajatii au beneficii de pe urma acestei strategii. Pe de o parte patronii vor avea la dispozitie angajati mai relaxati si mai dispusi sa raspunda mai eficient la sarcinile trasate, mai odihniti, isi pot arata aprecierea pentru oamenii care ajuta la dezvoltarea firmei.

Pe de alta parte angajatii care primesc acces neingradit la scaune masaj se vor simti apreciati, vor munci mult mai bine stiind ca se vor putea relaxa cand doresc, vor face fata mai bine in zilele aglomerate. Un banal scaun pentru masaj poate fi o alegere inspirata mai ales in corporatii unde sunt foarte multe de facut si deadline-uri de respectat, unde numarul angajatilor e foarte mare si fiecare are cate ceva important de facut, face parte dintr-un sistem care trebuie sa functioneze perfect zi de zi. Printre cele mai cautate caracteristici ale unui scaun pentru masaj se numara masajul pentru toate partile corpului, cel bazat pe magneti, masajul de framantare, cel japonez sau masajul prin presiune. La scaunele cu masaj moderne materialele folosite sunt de calitate superioara, sunt imbracate in piele, au telecomanda si functii presetate, unele au si muzica si incalzire, se pot programa sa schimbe programele automat. Daca si dvs. vreti sa le faceti angajatilor un astfel de cadou care poate stimula productivitatea si randamentul la locul de munca e bine sa stiti ca la Komoder aveti in oferta curent orice tip de scaun pentru masaj pret excelent de la producatori de top renumiti la nivel international. Scaunele pentru masaj de la Komoder se livreaza rapid, gratuit in toata tara, au manuale de utilizare in limba romana, garantie extinsa, garantie minima de doi ani. Un consultant va poate indruma atat in privinta comenzii online sau telefonice, cat si in privinta utilizarii. Orice scaun pentru masaj pret bun din oferta celor de la Komoder este ideal pentru relaxare musculara, are functii avansate, poate asigura masaj 2D sau 3D, noile scaune de masaj au scanare preliminara, imita fidel tehnicile utilizate in masajele facute de un maseur profesionist. Dintre scaunele pentru masaj comandate online de la Komoder puteti alege modelele cu Zero Gravity, pentru relaxare perfecta si pozitie eficienta in timpul masajului. La nivelul picioarelor scaunele achizitionate online la preturi bune permit masajul cu perne de aer si role de masaj pentru detensionare cat mai rapida si eficienta.

Atunci cand vreti sa alegeti un scaun cu masaj la pret atractiv va puteti orienta si catre unul cu incalzire, suport pentru gambe, cu functie de masaj la nivel spatelui, cu masaj cu role la talpi, special pentru ameliorarea durerilor. Post garantia ajunge pana la 5 ani, se ofera service competent, posibilitatea platii in 12 rate fara dobanda, produse noi si originale. Un scaun cu masaj la pret atractiv de pe Komoder se poate transforma intr-un scaun pentru masaj in propriul birou sau pe hol, este la alegere in functie de nevoile angajatilor si de preferintele fiecaruia.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *