Servicii sarite de pe fix din hoteluri premium

Cand esti bogat si mai esti si tanar poti sa iti permiti orice extravaganta, oricat de mare sau de ciudata ar fi. Cum hoteluri sunt multe si ofertele sunt tot mai bogate, batalia hotelierilor de lux se da mai ales in privinta serviciilor oferite, a calitatii lor si a inventivitatii cand vine vorba de noutati. Multe hoteluri fac un mic cadou turistilor bogati, le dau o bautura gratis, un spa bonus, acces nelimitat la tot felul de servicii, plimbari incluse in pretul biletului. Insa sunt si unele hoteluri care intrec orice asteptari pentru cei cu dare de mana si putin curaj.

In hotelul Ritz Carlton, New Orleans, fiecare bogatas are valetul antrenat special sa-i trateze mahmureala cu ce are mai bun, masaje, mancaruri, iar in Anglia, la The Club&Hotel SPA, majordomul alege cu grija crema de corp pentru bronzat sau uleiul special si ii mai si unge pe clientii foarte bogati, le aranjeaza pana si ochelarii daca le stau mai altfel, pentru o suma modica de cateva mii de euro si un bacsis de inca cateva mii. Daca te tine inima bine si ai bani sa-i intorci cu lopata, poti merge la Namale Resort & Spa, Fiji, unde ai la dispozitie un serviciu excelent de rapiri-te iau angajatii frumos ca pe un adevarat Al Capone si te aranjeaza la o cascada, unde ai ocazia sa iei un picnic romantic. Tot o inima de fier iti trebuie si la Six Sense Hideaway, Oman, unde poti sa intri la receptie dupa ce ai aterizat cu parapanta la intrarea in hotel, evident, cu ajutorul instructorului tau personal.

La Hotel 1000 din Seatle deja te poti simti, daca ai foarte multi bani de aruncat, ca-n Star Trek. In camera sunt senzori de temperatura si receptia stie imediat cand esti sau nu esti in camera sau cand ai de-a face cu o domnisoara si esti „hot” din cap pana-n picioare. Hotelul Monaco din Portland nu se gandeste doar la clienti, ci si la animalele de companie, carora le ofera, la fel ca si stapanului, consiliere psihologica pentru o relatie de vis stapan-animal. Poti sa afli ce framantari are motanul sau catelul tau si poti sa-l ajuti sa treaca mai usor peste ele.

In Maldive, unde animalutele oceanice sunt periculoase dar si frumoase, la Four Seasons esti anuntat cand ai in preajma iahtului de plimbarica pe oceane diavoli de mare giganti pentru a-i vedea pe indelete. Si tot la Four Seasons ai si plimbari gratuite cu masini puternice, cat vrei tu, pe unde vrei tu. La New York, unde tehnologia moderna se vede peste tot pe unde mergi, hotelul The Benjamin pune la dispozitia clientilor cu tulburari de somn perne de spuma cu memorie, facute si proiectate de NASA. Daca perna nu e suficienta, cineva specializat in terapie pentru un somn dulce te poate ajuta cu sfaturi si recomandari de diete, poate.

In fine, intr-un hotel din Nashville o serie de cantareti cunoscuti de country te trezesc in fiecare dimineata printr-un mesaj inregistrat si foarte, foarte zgomotos.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *