Siguranta, confort si calitate cu noile interfoane pentru blocuri

Cei care locuiesc la bloc stiu deja ca furturile si spargerile care au ca tinta apartamentele sunt mai multe decat cele care vizeaza case sau vile. Securitatea precara a scarilor si a intrarilor, neglijenta celor care detin apartamentele si imposibilitatea supravegherii permanente a spatiilor din afara apartamentelor, acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care hotii pot actiona fara probleme chiar si in plina zi. Tot mai multe asociatii de proprietari au achizitionat in ultimii ani sisteme moderne de securitate pentru intrarea blocului, interfoane de calitate cu o serie de caracteristici complexe care permit intrarea in scara blocului doar a celor care poseda o cheie speciala.

Avantajele unor interfoane sunt date de simplitatea utilizarii, prin simpla apropiere a cheii speciale de interfon, numarul mare de modele si caracteristici disponibile pe piata, calitatea superioara a materialelor din care sunt folosite si rezistenta mare in timp. Intretinerea unui interfon este cat se poate de simpla, firmele autorizate care-l monteaza asigura mereu si service de calitate si cele mai bune servicii de mentenanta si suport pentru utilizatori. Interfoanele moderne pot fi video sau audio, permit inregistrarea continua daca este cazul, au sisteme de siguranta sporita ce permit utilizatorilor sa lase in interiorul scarii doar persoanele pe care le cunosc. Pe de alta parte noile interfoane vandute de firmele specializate se monteaza rapid si se pot adapta in functie de tipul de scara si de locul disponibil, un interfon bloc este mult mai eficient decat o yala sau un sistem mai complicat de inchidere a usilor de la intrarile in scari, poate fi folosit fara probleme ani buni, cu minime interventii si reparatii.

Electra Instal are in oferta sa toate tipurile de interfon electra, interfoane calitative montate de profesionisti cu experienta si accesorii pentru acestea la preturi fara concurenta. Puteti alege un interfon electra pret bun de tip sistem digital duplex si semiduplex, dispozitive de control acces, se asigura interventia in garantie si post-garantie si montaj in cele mai bune conditii. Kit-urile pentru interfon contin toate cele necesare pentru functionarea corecta a unui interfon bloc, oricand un consultant va raspunde la orice intrebare legate de produse via chat pentru a sti de fiecare data exact ce cumparati. Inainte de a comanda un interfon electra puteti calcula pretul pentru interfoane in pagina produselor, pentru a sti cat va va costa intreg setul si a estima cat mai corect cheltuielile. Daca optati pentru video interfoane puteti avea un interfon electra pret excelent care va permite sa-l vedeti pe ce care v-a apelat si sa decideti mai apoi daca ii dati drumul sau nu.

De asemenea, tot pe site gasiti si un configurator pentru personalizarea ofertelor si alegerea unor videointerfoane la preturi avantajoase, adaptate pentru numarul de apartamente si tipul de montaj solicitat. Toate produsele vandute de Electra Instal au garantie, specialistii firmei sunt pregatiti cu informatii si instrumente de montaj moderne pentru o siguranta cat mai mare pentru toate blocurile unde se monteaza interfoane moderne.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *