Simplifica deplasarea pe distante scurte sau mari cu noile carje si bastoane premium

Batranetea este o perioada frumoasa din viata oricarui om. Atunci ne vedem nepotii, vedem copiii mari si la casa lor, tragem linie si vedem ca am realizat foarte multe intr-o „viata de om”, nu mai avem asa de multe responsabilitati ca in tinerete. Totusi batranetea vine si cu niste neajunsuri, organismul ne lasa, organele interne si externe cedeaza pe rand, avem nevoie de mai mult ajutor medical si chiar de instrumente speciale pentru deplasare si sustinere. Unele dintre cele mai populare si mai utile pentru persoanele in varsta cu probleme de deplasare pe distante mici sau mari sunt carjele si bastoanele.

Avem nevoie de carje sau de carje ortopedice, dar si de carje antebrat atunci cand sustinerea nu mai este asa de buna, cand am suferit un accident si avem probleme la sistemul locomotor. De asemenea vom avea nevoie de acestea si cand vrem sa ne deplasam pe distante mai mari si nu vrem sa avem vreun accident nedorit care sa ne afecteze si mai tare sanatatea si asa precara. Noile tipuri de carje simple si carje ortopedice sau carje antebrat sunt din materiale de calitate, sustin foarte bine greutatea corpului cu ajutorul bratelor sprijinite pe ele, nu aluneca si sunt sigure indiferent de natura deplasarii. Ele se pot depozita in spatii speciale sau in casa, nu ocupa loc mult, sunt usoare, au suprafete usor de intretinut, sunt confortabile atunci cand sunt folosite si garanteaza o sustinere de calitate indiferent de greutatea pacientului. Pentru cei care nu au neaparat o problema grava cu picioarele si vor sa se deplaseze pe distante mari in siguranta exista bastoane telescopice reglabile in functie de inaltime, cu un design placut si modern, suprafete antialunecare si o calitatea foarte buna a zonei de sprijin. Noile tipuri de bastoane telescopice se gasesc in orice magazin de specialitate, ca si in cazul carjelor, preturile nu sunt foarte mari, se pot folosi vreme indelungata fara probleme.

La catenapascupas aveti in oferta curenta carje pret bun, bastoanele telescopice de la producatori de top, reglabile si din materiale foarte rezistente, usor de folosit, toate tipurile de carje ortopedice la pret avantajos, ergonomice cu mansete groase si suficient de mari pentru a nu durea incheietura mainii in timpul folosirii. Materialele din care sunt facute aceste carje pret excelent sunt atent alese pentru a oferi un confort sporit, se gasesc si carjele ergonomice premium in oferta, pe diferite culori, pentru prindere usoara si ferma si deplasare simpla. Se pot ajusta inaltimile de sprijin, suporta pana la 130kg, carjele pot fi cumparate online si in rate, livrarea este gratuita in cea mai apropiata farmacie Catena si prin curierat rapid, consilierii va pot ajuta sa alegeti de fiecare data carjele care respecta toate normele de calitate impuse de autoritati. Comenzile se pot plasa si telefonic sau direct pe site, sunt preluate rapid, pe site aveti toate detaliile despre cum trebuie sa fie o carja asa ca stiti ce sa alegeti de fiecare data.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *