Sisteme de supraveghere video

sisteme-de-supraveghere-videoSupravegherea video ne insoteste peste tot. O statistica recenta spune ca un om, odata ce a iesit din casa, este filmat de cel putin 30 de camere de supraveghere, asadar, putem spune ca supravegherea video este parte integrata din viata noastra. Chiar daca nu este acceptata de unii si este considerata a fi un element care priveaza oamenii de libertate, supravegherea video poate sa aduca o multime de beneficii, atat in cazul spatiilor publice, cat si in cazul celor private.

In cazul spatiilor publice, lucrurile sunt cat se poate de clare: o zona supravegheata video este mult mai sigura decat una nesupravegheata, iar numarul infractiunilor scade considerabil.
In cazul spatiilor private, lucrurile sunt mai complexe iar beneficiile sunt si ele, mult mai mari.

Sisteme de supraveghere video pentru o afacere

Daca esti administratorul unei afaceri, un sistem de supraveghere video poate sa fie una dintre cele mai bune decizii pe care le iei, deoarece iti poate oferi un mare plus in drumul tau spre succes. Instaland camere in spatiul de lucru sau in magazinul pe care il administrezi, poti sa tii sub control angajatii, poti sa vezi orice eveniment, asadar poti preveni furturile si ai mereu un istoric al tuturor intamplarilor. Astfel, in cazul in care ceva nu merge bine poti sa analizezi ceea ce s-a intamplat.

Sisteme de supraveghere pentru acasa

Supravegherea privata, in propria locuinta, nu are o istorie foarte bogata. Cu toate astea, are un succes din ce in ce mai mare. Este si normal, in conditiile in care beneficiile aduse de un sistem de supraveghere sunt uriase. Instaland un astfel de sistem, elimini riscul de furt din locuinta cu pana la 90%. Niciun hot, sau aproape niciun hot nu va indrazni sa intre intr-o casa supravegheata, deoarece riscurile pentru el sunt uriase. Astfel, va trece la o casa care nu dispune de un astfel de sistem.
Pe langa asta, prin niste camere de supraveghere poti avea mereu un ochi asupra celor mici sau asupra varstnicilor si ii poti sti mereu in deplina siguranta.

Cum alegi un sistem de supraveghere video?

Diversitatea de astfel de sisteme este cat se poate de mare. Ai la dispozitie sisteme de supraveghere video IP, sisteme analogice si extrem de multe variante de camere de supraveghere. Inainte de a face o achizitie, este bine sa te informezi cat se poate de corect. Preturile sunt foarte variate, asadar, nu are rost sa cheltuiesti o suma foarte mare de bani pentru un sistem care nu iti este util. Asigura-te ca analizezi cu atentie spatiul pe care il vei supraveghea, ca stii care este destinatia sistemului si ca ai macar o idee despre caracteristicile pe care trebuie sa le aiba camerele de supraveghere, dvr-ul sau monitorul pe care il vei achizitiona. Exista numeroase magazine online care ofera informatii utile, precum cel de aici, asadar, ai ocazia sa afli tot ce vrei sa stii despre camerele de supraveghere si sa iei cea mai buna decizie.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *