Termina treaba repede si bine cu masina de cusut Toyota Super Jeans

masina-de-cusutDaca lucrezi intr-o croitorie sau ai cochetat cu arta cusutului stii foarte bine ca vechile masini de cusut cu pedala sunt de acum istorie. Pe langa faptul ca erau foarte grele si nu prea aveau performante asa de bune, precizia lasa de dorit de multe ori, manevrarea era destul de dificila. Spre deosebire de ele, masinile de cusut moderne sunt electrice, au componente electronice si microcipuri care asigura un cusut perfect de fiecare data, indiferent de material, un randament mai bun si un numar mult mai mare de operatiuni executate intr-o anumita perioada de timp.

Masinile de cusut electrice au un design compact, sunt mai usoare decat cele clasice, se pot folosi oriunde, sunt potrivite si pentru amatori, si pentru profesionisti. Pe piata exista o multime de tipuri e masini de cusut electrice de foarte buna calitate, insa dintre cele mai recente modelul Toyota Super Jeans este cel mai bun mai ales pentru croitorii sau fabrici mici sau medii. Masina de cusut despre care vorbim are design placut si ergonomic, este ecologica, are emisii de CO2 reduse in procesul de fabricatie. Marele avantaj al masinii de cusut Toyota Super Jeans pentru materiale groase si nu numai tine de piciorusul presor unic, pentru glisare si coasere in 12 straturi de jeans suprapuse. Pe langa aceasta caracteristica originala noua masina de cusut vine si cu o suveica orizonatala, silentioasa, fara lubrifiere, butoniere semiautomate in patru pasi, excelente pentru toate tipurile de aplicatii. Se pot face cu ea si cusaturi elastice pentru tricotaje, cusaturi reparare haine si alte tipuri de astfel de cusaturi speciale. Suprafata de lucru are sistem de iluminat, exista infilator automat ac incorporat.

Scurtarea blugilor sau realizarea unor posete blugi este foarte simpla cu acest model de masina de cusut moderna, motorul puternic garanteaza terminarea rapida a sarcinilor zilnice, cu eficienta maxima. Materialele care pot fi cusute sunt diverse, de la matase la piele, se poate coase si in sens invers, in vreme ce viteza de coasere se regleaza rapid cu ajutorul pedalei electrice. Asadar masina de cusut amintita te poate ajuta sa lucrezi mai bine, mai repede si cu mai mare precizie, sa termini tot ce ai de facut in timp util si sa ai doar clienti fericiti si patroni multumiti de munca prestata.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *