Ti-e pofta de o saorma sau de un kebab sanatos?

De-a lungul anilor a existat o intreaga discutie legata de fast-food si acel tip de mancare servit pe fuga, indiferent ca esti la locul de munca sau pe strada, intr-un mijloc de transport in comun. Dupa indelungi analize si cercetari facute in intreaga lume s-a ajuns la concluzia ca nu toate tipurile de fast-food sunt atat de nocive pentru organism si pentru sanatatea noastra. De pilda saorma si kebabul, printre cele mai populare tipuri de mancaruri fast-food pot fi chiar destul de sanatoase, depinde doar de modalitatea de preparare.

Saorma este o mancare araba, are in componenta carne fripta sau prajita, depinde de fiecare tip de fast-food si de ce doreste clientul, carnea poate fi de oaie, pui, curcan, vita, legume proaspete, legume murate, sosuri de toate tipurile si ele naturale, o clatita sau o foaie de lipie din faina, apa ulei si eventuale alte adaosuri vegetale. Pe de alta parte kebabul este un preparat deosebit din Orientul Mijlociu, are bucati de carne si peste la frigare, carne de berbec, miel la frigare, dar si de vaca sau pui, porc, tot la frigare. Dupa cum se poate vedea cele doua preparate nu contin grasimi asa cum se intampla cu alte feluri de mancare servite la fast-food, sunt usor de digerat si foarte satioase. Comenzile de saorma la farfurie si kebab se pot face in orice mare oras din tara, de pilda in Bucuresti aveti dristor kebab de la FoodPanda, un serviciul simplu de accesat.

Orice comanda plasata la dristor pentru doner kebab este livrata rapid, in doar 60 de minute, este suficient sa introduceti locatia in care va aflati si veti vedea ofertele de la dristor kebap. Cu FoodPanda la orice ora gasiti o saorma la farfurie facuta doar din ingrediente de calitate, pe site puteti afla si ce restaurante livreaza mancarea in zona unde va aflati. Daca de pilda alegeti dristor kebab preturi bune puteti vedea oferta completa si toate meniurile, bauturile si preparatele, fiecare are o fotografie relevanta si descrieri succinte pentru a sti exact ce continte. Modalitatile de plata sunt la alegere, simplu si usor, odata ce se plaseaza o comanda in apropiere, de pilda la dristor kebab mancarea e pregatita pe loc si livrata in cele mai bune conditii, calda, proaspata, pentru ca fiecare dintre dvs. sa poata incerca un doner kebab de la dristor kebap.

Pentru cei care prefera o modalitate mai simpla de comanda pe FoodPanda aveti si o aplicatie pentru dispozitivele mobile sau pentru PC, se accepta si platile online sau vouchere, pe site se gasesc liste cu restaurantele din cele mai mari orase, care pot livra saorma la farfurie sau kebab la orice ora din zi sau din noapte. Tot cu ajutorul site-ului aflati totul despre ofertele dristor kebab preturi si puteti comanda cat se poate de simplu orice doner kebab prin FoodPanda.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *