Tine bacteriile la departare si bucura-te de o chiuveta bucatarie granit ca noua pentru mai multi ani

chiuveta-granitPoate cel mai pretentios accesoriu din bucatarie, chiuveta este locul in care bacteriile si microbii isi pot face „culcus”, locul in care poti sa termini rapid de spalat legume sau vase sau poti pierde ore in sir tot chinuindu-te sa termini ce ai de facut. De ce? Pentru ca de cele mai multe ori neglijam importanta unei chiuvete, pentru ca preferam sa luam modele mai ieftine care nu permit nici o igienizare corespunzatoare si nici o utilizare cat mai comoda. In general cand ne alegem chiuveta trebuie sa ne gandim in primul rand la utilitatea ei. Conteaza enorm de mult materialul din care e facuta si forma ei. Daca vrem ceva de calitate si foarte rezistent, usor de igienizat si de spalat atunci cu siguranta ne vom cumpara o chiuveta bucatarie granit.

De ce granit? Pentru ca e vorba de un material cu o estetica deosebita, care ne ajuta foarte mult la obtinerea unui design impecabil in bucatarie si se poate adaptat perfect la stilul ales pentru decoratiunile interioare. Pentru ca acest granit este foarte rezistent la socuri mecanice, nu trebuie sa ne mai fie teama ca se va sparge chiuveta daca scapam o oala din greseala, pentru ca rezista si la temperaturi ridicate-putem pune fara grija o oala fierbinte pe margine sau in cuva.

Marele avantaj al unei chiuvete din granit este ca nu se decoloreaza, nu se pateaza, nu raman urme dupa ce o spalam. De asemenea, o chiuveta bucatarie granit rezista foarte bine la orice tip de zgarieturi, arata impecabil si dupa ani intregi de functionare, bacteriile si microbii nu au nicio sansa sa se inmulteasca intrucat igienizarea sa este foarte eficienta si rapida.

Forma chiuvetelor din granit este si ea gandita de producatori pentru a putea fi montata oriunde, chiuvetele pot avea orificii speciale pentru una sau doua baterii, vin si cu baterii incluse in set, sunt simplu de montat si de demontat, la nevoie.

Pe langa gama diversa de optiuni pentru cuve chiuvetele din granit se pot monta sub blat sau pe blat, preturile sunt foarte bune in raport cu felul in care arata si cu rezistenta. Pe casasibucataria aveti la dispozitie oferta completa de chiuvete granit cu forme diferite, design divers si baterii incluse pentru o utilizare cat mai comoda si eficienta.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *