Tine tensiunea sub control verificand-o in permanenta cu tensiometrele digitale japoneze

Cu tensiunea nu e de joaca, asta ti-o spune medicul si o stii si tu. Spre deosebire de alte afectiuni pe care le mai poti ignora pana sa iti faci curaj sa te duci la cabinetul medical, cea legata de tensiunea prea mare sau prea mica nu ai cum sa o ignori. O tensiune prea mare poate duce la un accident vascular cerebral sau poate un atac de cord, o tensiune prea mica poate duce in cele mai bune cazuri la un lesin.

Tensiunea este destul de greu de controlat daca nu ai cum sa o verifici mai mereu. Pentru cei care urasc sa stea la coada la o farmacie sau la medic pentru a-si lua tensiunea producatorii au inventat tensiometre pentru acasa, de mana sau de incheietura, tensiometre electronice cu o precizie mare care va asigura o diagosticare sumara pe fuga oriunde v-ati afla. Tensiometrele moderne pot compara mai multe rezultate obtinute in trecut, pot oferi detalii despre toate elementele necesare pentru a vedea daca aveti hipertensiune sau hipotensiune, cu fiecare citire a tensiunii tensiometrele compara ce au obtinut cu valorile standard pentru a va arata daca e o problema serioasa sau sunteti intr-o stare de echilibru.

Noile tensiometre au baterii suficient de bune pentru a va putea oferi rezultate precise de fiecare data, masurarea tensiunii cu tensiometre electronice este mult mai simpla decat cea clasica, oricine isi poate lua tensiunea in cateva secunde doar prin apasarea unui buton si citirea datelor afisate. Cu peste 40 de ani de experienta tensiometrele SENDO pot oferi celor care sufera de tensiune oscilanta o modalitate eficienta de a vedea ce se intampla cu tensiunea de fiecare data, indiferent unde se afla. Compacte si usor de fixat la mana aceste tensiometre de calitate de la SENDO sunt testate inainte de a ajunge la clienti, au mansete ajustabile si procesoare sau compresoare de calitate superioara pentru a asigura o citire cat mai usoara si mai precisa a tensiunii reale a pacientilor.

Cu o simpla apasare pe un buton aceste tensiometre de calitate asigura o amsurare a tensiunii arteriale cu o precizie mare de fiecare data, tensiometrele au cinci ani garantie, printre functiile tensimetrelor SENDO se numara si analiza frecventei batailor neregulate ale inimii, validarea conform celor mai noi protocoale, avertizarea la aplicarea incorecta a mansetei. Tensiometrele de la SENDO contin tehnologia revolutionara HIRA, sunt tensiometre cu mansete din materiale non-alergenice, exista si o cutie practica de protectie, instructiunile in limba romana si bateriile de calitate, certificatele de garantie si rapiditatea livrarilor, iata doar cateva motive pentru care ar merita sa comandati tensiometrele digitale de la SENDO.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *