Toalete ecologice pentru evenimente mari

Cele mai mari evenimente de amploare din intreaga lume sunt organizate dintotdeauna in locuri publice cu suprafete mari, preferate ale locuitorilor dintr-un oras sau altul si care ofera maximum de posibilitati legat de organizare.

Astfel, de-a lungul timpului am putut asista la targuri comerciale de genul celor de Craciun sau de Paste, sau cele dedicate Zilei Recoltei, la targuri de producatori, de antichitati, la festivale ale berii, la mitinguri in diferite scopuri, la intreceri pe arene sportive sau pe artere mari de circulatie (evenimente de gen maraton) la concerte mari in aer liber si la multe alte evenimente de acest gen organizate in marile piete ale capitalei si ale altor orase mari din tara, la care participarea a fost uriasa, iar organizarea a trebuit sa fie ireprosabila. Pentru acest gen de evenimente, organizatorii trebuie sa fie pe lista de must-do si amplasarea de toalete ecologice, in numar adecvat fluxului mare de participanti la evenimentul care se organizeaza. Dfs Center Grup vine in sprijinul organizatorilor de evenimente mari cu o oferta foarte ampla de toalete ecologice, la preturi foarte bune si la standarde maxime de calitate. Vorbim aici despre toaletele ecologice Dfs, Euro-WC disponibile in 6 variante. Acestea sunt facute sa deserveasca in conditii de igiena maxima intre 350 si 400 de persoane zilnic, in conditiile in care se prefera varianta cu bazin de retentie. Insa, ca un avantaj in plus, toaletele Euro Wc pot fi si conectate la reteaua locala de apa si canalizare, astfel incat sa poata fi extinsa durata lor de folosire.

Aceasta din urma facilitate le face foarte utile pentru evenimente cu o perioada mai lunga de desfasurare, cum ar fi festivalurile muzicale care se desfasoara pe cateva zile sau festivalurile berii care tin in general cate o saptamana. Este evitata astfel o cheltuiala in plus legata de vidanjarea zilnica si uneori chiar de mai multe ori pe zi a acestui tip de toalete.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *