Transportul pe distante mari al substantelor lichide este mai sigur cu butoaie de tabla

Daca pe distante scurte transportul substantelor lichide cu grad de risc crescut este mai simplu, pe distante mai mari trebuie luate toate masurile de siguranta pentru evitarea oricaror accidente si scurgeri. Distantele mari inseamna in primul rand foarte multe lucruri si situatii pe care nu ai cum sa le anticipezi, inseamna mai putin control asupra transportului si mult mai multe obstacole peste care transportatorul e obligat sa treaca de-a lungul drumului.

Depozitarea substantelor in stare lichida poate fi facuta mai simplu si cu un grad sporit de siguranta in butoaie tabla de calitate, cu buson sau cu capac mobil. Butoaiele din tabla nu numai ca garanteaza o siguranta mai mare la transport, dar permit si o manevrare mult mai simpla pe termen lung. Practic daca se folosesc butoaie tabla de otel se evita orice scurgere, metalul este de calitate si foarte rezistente asa ca pe distante lungi nu vor aparea probleme.

Pentru un plus de siguranta la transport mantaua lor este sudata si ranforsata, intariturile sunt presate, clamele de siguranta leaga capacul de restul corpului butoaielor. La butoaiele care au buson, orificiul de umplere se inchide etans si se asigura cu un capac protector.
Umplerea originala, omologarea butoaielor din tabla pentru orice tip de transport pe distante mare, maritim, feroviar, rutier, verificarile facute de producatori inainte de livrarea produselor, emailarea si otelul de calitate superioara, toate acestea recomanda butoaiele din tabla pentru transportul sigur si rapid pe distante lungi. Adaugam si volumul de pana la 200 l si tipurile diverse de butoaie si avem deja una dintre cele mai flexibile si mai ieftine metode de depozitare si transport pentru lichidele speciale.

Butoaiele de tabla se gasesc la preturi bune in ofertele magazinelor online, cum e si EcoPractic, acolo unde puteti alege dintr-o multitudine de modele si tipuri de butoaie, livrarea este rapida si sigura la price produs cumparat.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *