Vrei sa ai o silueta ca in reviste? Apeleaza la o operatie de liposuctie

operatii-esteticeFelul in care aratam ne influenteaza decisiv atat relatia cu cei din jur, cat si starea noastra de spirit, de sanatate. Depozitele de grasime si lipsa unei alimentatii corecte, anumite trasaturi genetice, pot duce la deformarea corpului si la probleme de sanatate. Din fericire, silueta perfecta se obtine astazi relativ usor prin operatii de liposuctie la preturi competitive.

Liposuctia se refera la un anumit tip de proceduri medicale prin care se indeparteaza depozitele de grasime in exces, rezultand remodelarea si subtierea zonelor cu probleme. Prin liposuctie conturul si proportiile corpului uman revin la dimensiuni normale, organele interne nu mai au de suferit, imaginea pacientilor se schimba radical. Pacientii care pot efecuta o astfel de operatie sunt cei care au depozite de grasime localizate si sunt in perfecta stare de sanatate. Cele mai frecvente zone ale corpului uman unde se poate interveni prin liposuctie sunt coapsele, soldurile, abdomenul, sanii, spatele, bratele, gatul, pieptul, gambele, gleznele. Procedura in sine nu e complicata, implica mici incizii pentru introducerea instrumentelor, dupa care grasimea e fluidizata si aspirata. In urma tratamentului chirurgical, se pot corecta si transpiratia excesiva in zona axilelor, tumorile grase benigne sau tulburarile ce tin de metabolizarea grasimilor.

Pentru operatii estetice realizate de profesionisti, cu ani buni de experienta, puteti apela oricand la serviciile de calitate oferite de clinica de operatii estetice Zetta. Centru de excelenta care realizeaza in mod curent operatii din sfera chirurgiei plastice si microchirurgiei reconstructive, Clinica Zetta dispune de cea mai buna echipa de specialisti, medici la curent cu cele mai noi tehnologii si tipuri de operatii, de tehnologie de ultima generatie capabila sa ofere rezultate imediate exceptionale. In privinta anesteziei, cea mai importanta parte a unei operatii estetice reusite, Clinica Zetta se poate lauda cu o metoda sigura de anestezie prin monitorizarea activitatii inimii, frecventei cardiace si tensiunii sanguine.

De asemenea, sunt monitorizate nivelul oxigenarii sangelui, respiratia si temperatura corpului pacientului. Creierul este si el monitorizat printr-un tip aparte de monitorizate denumit BIS, astfel incat pacientul va dormi pe toata durata operatiei, fara a se trezi mai devreme de finalul acesteia. Toate produsele utilizate in timpul operatiilor sunt din materiale fabricate in tari europene si in America, garantand o interventie fara complicatii si recuperare rapida.

FacebookTwitterGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *